Най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели, че Андре Агаси играе

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели, че Андре Агаси играе
Коментари Харесай

Григор Димитров: Аз и Андре Агаси имаме специално приятелство, преминаващо извън границите на тениса

Най-добрият български тенисист Григор Димитров показа, че Андре Агаси играе забележителна роля в мачовете от тазгодишния Ролан Гарос.

Двамата поддържат стеснен контакт непрекъснато по телефона и осемкратният първенец от Големия шлем дава скъпи препоръки на хасковлията за дуелите в Париж - там, където подвигна купата през 1999 година, написа уеб сайтът Tenniskafe.com.

Ето какво показа българинът на конференцията след триумфа си над словака Андрей Мартин.

" Просто опитваме да поддържаме нещата елементарни все още във всяко едно отношение. Аз и Андре имаме особено другарство. Бих споделил, че то минава оттатък границите на тениса. Смятам, че опитът, който той е натрупал тук - на Ролан Гарос - е необикновен.

Мисля, че несъмнено ми оказва помощ да го чуя от него. Да чуя по какъв начин е преодолял своите трудности в този шампионат. Така че сега сме се концентрирали върху това. Засега се усещам добре. Определено ще взема телефона, ще му се обадя и ще поговорим малко, с цел да забележим по какъв начин стоят нещата.

По някаква причина - и не желая да се извинявам - имах сложни противници, които трябваше да превъзмогвам по пътя към втората седмица. Там всичко може да се случи. Лично за мен ще е прелестно да продължа напред в този шампионат. Всяка година се връщам тук с положителна настройка. Този сезон е доста друг от всеки различен, няма подозрение.

Просто играя ден за ден. Харесва ми тази част, в която би трябвало да работиш старателно. Да импровизираш. Малко е смешно, само че фактът, че съм в тура толкоз дълго време, не значи, че нямам още какво да науча. Чувствам, че узнавам толкоз доста за себе си в сходна обстановка и в такива условия като актуалните ", показа Григор Димитров.
 Григор Димитров: Имам да покажа още от себе си
Григор Димитров: Имам да покажа още от себе си

" В предходните години имах своите шансове, само че не ги използвах "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР