Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си в

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си в
Коментари Харесай

Григор Димитров започва във Виена в сряда следобед

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира присъединяване си в тенис шампионата от сериите АТР500 във Виена против Михаил Кукушкин в сряда. Програмата за деня към този момент е подготвена и съгласно нея Димитров ще би трябвало да изчака приключването на два мача на централния корт, преди да излезе на сцената към 17:00 часа българско време.

Преди това феновете ще видят в деяние Гаел Монфис против Стив Джонсън от 14:00 часа, а по-късно е ред на Карен Хачанов - Денис Новак.

Master class! #ErsteBankOpen
@GrigorDimitrov
(: Nadia Mugasova's IG) pic.twitter.com/bwwDChcMzS
— Krasimir (@LobDownTheLine) October 23, 2018
Както е известно, в случай че преодолее Кукушкин, Григор ще се изправи против Андрей Рубльов, който през вчерашния ден се оправи със съпротивата на Денис Кудла. Срещу Кукушкин българинът има една победа от “Мастърс”-а в Маями през 2012-а година, едно проваляне в шампионат от сериите “Чалънджър” на клея в Монако също през 2012-а, както и загуба в пет сета на US Open 2015.

Димитров изтегли отличен чоп във Виена и вероятно на четвъртфиналите ще мери сили с някого всред Фабио Фонини, Дамир Джумхур, Мартон Фучович или различен квалификант.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР