Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира на Ролан Гарос в неделя по обяд

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира присъединяване си на втория за годината шампионат от Големия шлем Ролан Гарос в неделя по обяд.

От уредниците на конкуренцията разгласиха програмата за първия ден на шампионата, като мачът на българина против Маркос Гирон ще открие програмата на Корт №7 в Париж. Двубоят ще започва в 12.00 часа българско време.

Преди година двамата още веднъж се срещнаха на същия корт в единствения досега мач посред им. Тогава, Димитров завоюва първите два сета и имаше задатък от 5:1 в третия. Впоследствие обаче първата ни ракета получи травма и загуби девет поредни гейма преди да вземе решението да се откаже.

Ако този път Григор мине наред през американеца, във втория кръг го чака дуел против Борна Чорич или Карлос Табернер, които пък на следващия ден откриват програмата на Корт №13.

В първия ден на шампионата в Париж в деяние ще забележим още и двукратния финалист от Ролан Гарос Доминик Тийм, който ще търси първата си победа след завръщането си от травма против Уго Делиен.

Участието си в неделя ще стартират и двамата от любимците за трофея в лицето на международния №6 Карлос Алкарас, който ще играе против Хуан Игнасио Лондеро от Аржентина и Александър Зверев (№3), който пък ще се изправи против австрийския квалификант Себастиан Офнер.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР