Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще участва и на

...
Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще участва и на
Коментари Харесай

Григор Димитров ще участва и на двойки в Акапулко

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще взе участие и на двойки в Акапулко. Включването му в шампионата в мексиканския курорт ще бъде завръщане за него на корта, откакто отпадна от Australian Open поради травма.

Димитров за първи път ще играе в тандем с американеца Томи Пол. Двамата се познават от мачовете си на сингъл през предходната година. Тогава Пол победи Димитров в Австралия, само че българинът взе реванш в Съединени американски щати.



Новото дуо е последното признато по ранкинг в главната скица. Там се открояват Марсел Гранойерс/Орасио Себайос, Джейми Мъри/ Бруно Соарес, Пиер-Юг Ербер/Никола Маю и Раджийв Рам/Джо Солсбъри.

Димитров се впусна в конкуренцията на двойки и през 2020 година, когато си партнира с различен американец - Тейлър Фриц. Тогава се оправиха с Маркъс Даниел и Филип Освалд в първия кръг, само че отпаднаха от Лукаш Кубот и Марсело Мело.

Първата ни ракета има приятни мемоари от Акапулко. В дебюта си през 2014 година той завоюва своята първа купа на равнище АТР 500. През 2020 година Димитров записа три победи на мексиканска земя, преди да отстъпи на Рафаел Надал в полуфиналите.

В актуалното издание на шампионата Димитров е пети в схемата. Водач е Стефанос Циципас, а измежду любимците са Александър Зверев, Диего Шварцман и Милош Раонич.

¡TODO LISTO!
Muy emocionados por el y por todos los jugadores que nos acompañarán
— Abierto Mexicano (@AbiertoTelcel)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР