Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу световния

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу световния
Коментари Харесай

Ясно е кога ще е мачът между Григор и Алкарас

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи против международния №2 Карлос Алкарас в петък вечер не преди 18:30 часа българско време. Срещата сред двамата от четвъртфиналите на ATP 500 шампионата в " Куинс " е последна на централния корт, като преди нея ще се изиграят три мача.

Програмата стартира в 14:00 часа с дуела сред Алекс де Минор и Адриан Манарино. След това започват Лоренцо Мусети и Холгер Руне, а третият мач опълчва Себастиан Корда и Камерън Нори, предава Гонг.

Димитров доближи до четвъртфиналите в Лондон за четвърти път в кариерата си, откакто през вчерашния ден надигра 19-ия в света аржентинец Франсиско Серундоло с 6:3, 7:5. От своя страна пък Алкарас надигра чеха Ижи Лехечка с 6:2, 6:3, с цел да се класира за идната фаза.

Двамата са излизали два пъти един против различен в ATP тура, като и в двата случая Алкарас печели успеха. За последно испанецът надигра българина с 6:2, 7:5 на " Мастърс " - в Мадрид, а преди този момент го бе побеждавал и в Париж с 6:1, 6:3 в края на предходната година. Никога до момента обаче двамата не са играли на трева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР