Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе мача си от

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе мача си от
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза срещу Карлос Алкарас в четвъртфинален сблъсък на Мастърса в Маями в ранните часове на петък

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе мача си от четвъртфиналите на АТР Мастърс 1000 шампионата в Маями против международния №2 Карлос Алкарас в ранните часове на петъчния ден, оповестиха от уредниците.

Двубоят сред Гришо и Алкарас беше подложен трети в програмата на централния корт и по проект би трябвало да започва не преди 19:00 часа локално време или 01:00 часа сутринта българско.

За Димитров това ще бъде дебютно присъединяване в тази фаза на конкуренцията във Флорида, като той доближи до тази фаза след поредни победи над, и.

Така първата ни ракета си обезпечи среща с Карлос Алкарас, като това ще бъде общо петият случай, в който двамата се изправят един против различен. До този миг салдото е 3-1 триумфа в интерес на испанеца, само че ви

При възможна нова победа Димитров ще се класира за своя четвърти полуфинал през сегашния сезон, в който международният №12 към този момент завоюва една купа в Бризбейн и също така игра край в Марсилия.

Междувременно Карлос Алкарас продължава с преследването на така наречен " Слънчев дубъл ", който включва трофеите от конкуренциите в Индиън Уелс и Маями. Двукратният първенец в шампионатите от Големия шлем към този момент победи в Калифорния преди две седмици, а последният тенисист, който съумя да вдигне трофеите и в двете надпревари в границите на една акция беше Роджър Федерер през 2017 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР