Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе за втори път

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе за втори път
Коментари Харесай

Гришо ще играе пак на София Оупън

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе за повторно на шампионата АТП 250 " София Оупън ", похвалиха се уредниците. Надпреварата е от 25 септември до 2 октомври и хасковлията ще се състезава в " Арена Армеец " за повторно след 2017 година, когато завоюва втория шампионат и приключи сезона като №3 в света.
" Много съм разчувствуван, че още веднъж ще играя вкъщи, и съм благополучен, че ще вземам участие на " София Оупън ". Пазя невероятни мемоари и страхотни страсти от 2017 година. Да чувствам тази толкоз мощна поддръжка на вас, българските почитатели, беше доста вълнуващо. Самото излизане на корта пред цялостната зала е неописуемо преживяване и спомен за цялостен живот. Прекрасно е, че ще го изживеем още веднъж. Очаквам с неспокойствие да ви видя в " Арена Армеец ". Ще се забележим скоро ", съобщи Димитров.
Контузии, както и смяна в датите поради пандемията от ковид стопираха Димитров от присъединяване на шампионата на родна земя през 2018 и 2020 година
По предложение на Григор Димитров и в полза на почитателите, които желаят да го гледат онлайн в борбата да завоюва още веднъж шампионата на родна земя, промоционалната оферта за 20% понижение на билетите за шампионата ще бъде удължена до на следващия ден в среднощ. От сряда пропуските ще са на постоянна цена. 
Гришо, който остава №19 в света, стартира през днешния ден присъединяване си в последния шампионат от Големия шлем за сезона - US Open. Първият му противник е Стив Джонсън (САЩ, №96), против който има 5 победи и 2 загуби, само че се отхвърли в I кръг на " Уимбълдън " през юни.
Преди старта на US Open Григор Димитров се появи в Ню Йорк в компанията на американския модел Емили Ратайковски в акция на минералната вода Evian и екологичната организация Rothys. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР