Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе срещу американеца Брендън

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе срещу американеца Брендън
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Брендън Накашима във втория кръг на US Open

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе против американеца Брендън Накашима във втория кръг на тазгодишния US Open.

Вчера Григор стартира с победа присъединяване си в Ню Йорк, н.

Междувременно Брендън Накашима пък се оправи с съветския квалификант Павел Котов след 7:6(4), 6:2, 6:2, с цел да се класира за трета поредна година за втория кръг на " Флъшинг Медоус ".

По този метод Димитров и Накашима ще се изправят един против различен в спор за място в третия кръг в конкуренцията в четвъртък. До момента двамата имат една среща между тях на Мастърса в Рим през тази година, когато българинът се наложи с 6:3, 6:4.

21-годишният Брендън Накашима понастоящем се намира на 69-то място в международната класация, само че през юли тази година той доближи до рекордната за него 49-та позиция.

Младият американец към момента няма извоювана купа в кариерата си, като има два изгубени финала. През 2022 година пък Накашима записва и най-успешните си представяния на Australian Open и Ролан Гарос, където за първи път игра в главната скица и доближи надлежно до първи и до трети кръг. В същото време на Уимбълдън, роденият в Калифорния тенисист доближи до четвъртия кръг, където отстъпи в пет сета на бъдещия финалист Ник Кирьос.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР