Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе на двойки заедно

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе на двойки заедно
Коментари Харесай

Григор ще играе на двойки с Харисън в Бризбън

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе на двойки дружно с американеца Райън Харисън на започващия на следващия ден шампионат по тенис на твърди кортове в Бризбън (Австралия). Димитров и Харисън имат сложен чоп, тъй като в първия си мач ще срещнат поставените под номер 4 в схемата Раджийв Рам (САЩ) и Джо Салисбъри (Великобритания). Българинът и американецът имат обезпечени 2780 $ от наградния фонд.

Утре в 5,00 часа българско време Димитров ще стартира присъединяване си в шампионата на сингъл с мач против представителя на Япония Йошито Нишиока. Българинът завоюва купата на сингъл в Бризбън през 2017 година. Ако доближи до втория кръг, българинът може да срещне австралиеца Джон Милман, в случай че последният отстрани американеца Тенис Сандгрен. Димитров игра и предходната година с Милман в Бризбън, като избави два мачбола и завоюва след повече от два часа и половина игра.

" Отлично си припомням този мач с Милман. Той игра превъзходно, пласира удивителни удари и имаше два мачбола. Мисля, че в този момент е даже по-силен, много заякнал физически. Допълнителен плюс е, че играе вкъщи ", разяснява Григор Димитров на конференция преди началото на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР