Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще бъде поставен под №18

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще бъде поставен под №18
Коментари Харесай

Григор Димитров ще бъде поставен под №18 на Уимбълдън

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще бъде подложен под №18 на идния трети шампионат от Големия шлем за годината Уимбълдън.

Понастоящем първата ни ракета се намира на 21-во място в международната класация, само че поради възбраната за присъединяване на тенисисти от Русия, която визира Даниил Медведев и Андрей Рубльов, както и контузеният Александър Зверев, Димитров ще бъде 18-ти подложен на свещената трева.

За българина това ще бъде 12-то присъединяване на Уимбълдън, като най-хубавото му достижение е полуфиналът през 2014 година.

Кой ще бъде първият противник на Григор тази година в Лондон, ще стане ясно в петък (24 юни), когато ще бъде изтеглен и жребият за главната скица.

По-рано през днешния ден Димитров организира взаимна подготовка с рекордьора по трофеи от Големия шлем Рафаел Надал, като даже стана ясно, че.

Двамата най-високо сложени при мъжете ще бъдат миналогодишния първенец Новак Джокович и Рафаел Надал, който пък завоюва първите два шампионата от Шлема за годината. Това значи, че огромните противници могат да се срещнат само на финала.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР