Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфинал на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфинал на
Коментари Харесай

Григор Димитров с втори епичен обрат и е на 1/2-финал в Индиън Уелс |

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфинал на шампионата в Индиън-Уелс (САЩ), откакто победи осмия подложен в схемата Хуберт Хуркач (Полша) с 3:6, 6:4, 7:6 (2) в епична борба.

Двубоят беше специфичен за Григор, защото беше под номер 100 в кариерата му в шампионати от сериите ATP 1000.

Негов противник в полуфиналите ще бъде Камерън Нори (Великобритания), който победи аржентинеца Диего Шварцман с 6:0, 6:2.

При триумф над Нори Григор ще се завърна в топ 20 на международната класация.

Това ще е седми полуфинал за българина на равнище ATP 1000, както и първи от 2019 година насам, когато отстъпи пред Новак Джокович в Париж.

" Чувствам се друго. Опитвам се да си възвърна положителния темп както в тениса, по този начин и в живота. В момента не изпитвам болежка, усещам се добре. Знанието, че тялото ми е на нужното равнище, ми дава голяма убеденост и това се отразява на играта ми. Този факт самичък по себе си ме прави благополучен, да не приказваме за печеленето на мачове.

В момента съм фокусиран върху това да се любувам на ежедневния си живот. Не съм захласнат от резултатите, без значение дали спечелвам или изгубвам. Всеки път, когато изляза на корта, знам за какво съм там и какво да върша. Когато работата е свършена, не преставам напред, като в това време намирам метод да се разсея и да се разтоваря. Напоследък този способ ми прави доста добра работа “, сподели Димитров пред Tennis Channel след дуела.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР