Най-добрият български тенисист Григор Димитров се изправя срещу коварния Томас

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се изправя срещу коварния Томас
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Томас Фабиано

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се изправя против подлия Томас Фабиано във втория квалификационен кръг на тенис шампионата от сериите АТР 250 в Женева. Двубоят ще стартира не преди 13:45 часа, само че за жалост не е предаван по телевизия. Българските фенове ще могат да гледат събитието в Женева от главната скица идната седмица.

В първия кръг на пресявките Григор надделя с 6:4, 6:3 22-годишния швейцарец Марк-Андреа Хюслер, а в този момент му следва дуел против номер 100 в света Томас Фабиано, който отстрани в три сета по-рано тази година на Аustralian Open.

Andre Agassi and Radek Stepanek during QR1 match of Grigor Dimitrov in Geneva. #TeamDimitrov

Photo: @genevaopen pic.twitter.com/m5XqehRI5x
— Krasimir (@LobDownTheLine) May 18, 2019
Tреньорите му Андре Агаси и Радек Щепанек са непроменяемо до него в Женева. Ако победи и Фабиано, Григор ще се класира за главната скица, откакто пожела да получи "уайлд кард " за квалификациите в швейцарския град. Целта беше да се натрупат повече мачове преди "Ролан Гарос ", по тази причина българинът избра да стартира от пресявките и въобще не е желал от уредниците да му обезпечат пряк достъп до главната скица, както направиха Стан Вавринка и Александър Зверев.

Италианският съперник на Димитров победи Фелисиано Лопес в първия кръг от квалификациите в Монте Карло, само че след това отстъпи на Хуан Игнасио Лондеро и не влезе в главната скица. После последваха провали от Робин Хаасе в първи кръг в Будапеща и от Яник Маден в Мюнхен, преди да преодолее Младен Младинович в първия квалификационен двубой в Женева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР