Най-добрият български тенисист Григор Димитров прави страхотна втора половина на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров прави страхотна втора половина на
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Григор Димитров - Новак Джокович

Най-добрият български тенисист Григор Димитров прави страхотна втора половина на сезон 2023, а завършека на годината е повече от отличен - край на шампионата от категория АТР Мастърс 1000 в Париж.

През тази седмица Гришо подсети още веднъж за най-хубавите си дни и с поредни победи против Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас си обезпечи втори край през акцията.

Съперник на Димитров в разногласието за трофея в зала " Берси " е не какъв да е, а рекордьорът по трофеи от Големия шлем и международен №1 в мъжкия тенис Новак Джокович. Големият край стартира в 16:00 ч. българско време и ще може да го наблюдавате НА ЖИВО онлайн тук:

Това ще бъде общо 13-и дуел сред българина и Джокович, като до този миг Ноле води с 11-1 победи.

Единственият триумф на нашето момче идва преди тъкмо 10 години и още веднъж в шампионат от сериите АТР Мастърс 1000 - на клей в Мадрид.

Днес Григор Димитров излиза за своята втора Мастърс купа в кариерата си след тази от Синсинати през 2017-а година, до момента в който Новак Джокович е най-успешният тенисист в тези съревнования с 39 трофея.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР