Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи по-рано днес французина Адриан

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи по-рано днес французина Адриан
Коментари Харесай

Гришо излиза на корта отново рано сутринта в четвъртък

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи по-рано през днешния ден французина Адриан Манарино на старта на шампионата от категория ATP 500 в мексиканскияград Акапулко. По този метод хасковлията ще срещне Миомир Кецманович (Сърбия) на 1/8-финалите.

Двубоят още веднъж ще бъде рано в четвъртък сутринта и ще започва не преди 03:30 часа на втория по величина корт Grand Stand Callente.

Програмата на него стартира в 02:00 часа българско време с мача сред Доминик Кьопфер и Милош Раонич, а след него ще е срещата на двамата балканци.

До момента двамата не са играли един против различен. Ако завоюва и този мач, Димитров ще играе на четвъртфиналите против спечелилия от дуела сред Лоренцо Мусети (Италия) и Франсис Тиафо (САЩ).

Не преди 5:00 часа българско време Григор би трябвало да играе със своя сътрудник Томи Пол от Съединени американски щати и в шампионата на двойки. Там противници на двамата ще са поставените под номер 4 Раджийв Рам (САЩ) и Джо Солсбъри (Великобритания), които предишния месец играха край на Australian Open.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР