Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна във втория кръг на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна във втория кръг на
Коментари Харесай

Аржентинец разби Григор Димитров в Лос Кабос

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна във втория кръг на шампионата в Лос Кабос, откакто отстъпи с 4:6, 2:6 на аржентинеца Гуидо Пея , който е подложен под №2 в главната скица, написа Блиц.

Срещата продължи 74 минути. Така Пея взе преднина от 2:1 в общия баланс са мачовете си с Гришо. Следващият противник на аржентинеца в Лос Кабос ще бъде кореецът Воо Квон Соон, който в три сета се наложи над Хуан Лондеро (Аржентина).

 

ПЪРВИ СЕТ
Мачът не стартира добре за Гришо, който беше продънен още в първия гейм. Димитров обаче върна брейка и изравни за 2:2, а по-късно завоюва подаването си и за първи път от началото на срещата поведе в резултата – 3:2. Това не продължи дълго, защото още в идващия си сервис гейм българинът позволи нов пробив за 3:4, а това се оказа съдбовно за изхода на първия сет. До края на частта и двамата тенисисти взимаха своите подавания, само че Пея резервира задатъка си в резултата и по този начин поведе с 1:0 в мача.

ВТОРИ СЕТ
Началото на тази част беше ужасяващо за Григор Димитров. Българският тенисист позволи три следващи пробива в подаването си, които Пея затвърждаваше по-късно при личен сервис и по този начин аржентинецът поведе с 5:0. Едва тогава Гришо съумя да реализира един пробив и по-късно да завоюва собствен сервис гейм. Надеждите на Гришо за поврат не продължиха дълго, защото Пея завоюва идващото си подаване, а с това и мача.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР