Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да участва на турнира

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да участва на турнира
Коментари Харесай

Гришо няма да участва в Sofia Open


Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да взе участие на шампионата DIEMA XTRA Sofia Open в София. Това заяви самият той в изказване до Българска телеграфна агенция. 

Димитров, който има болки в рамото, разгласи решението си в особено прессъобщение до Българска телеграфна агенция. 

" Аз и екипът ми трябваше да вземем едно от най-тежките решения до момента, а точно - да пропусна тазгодишното издание на шампионата в София. Днес сутринта беше последната ми здравна консултация. За страдание, няма да бъда 100% подготвен за идната седмица. Ако играя, това би довело до спомагателни опасности и затруднения. Ще ми липсва българската аудитория и тази невероятна седмица, която имах през предходната година. Бих желал да благодаря и на DIEMA XTRA Sofia Open за тяхното самообладание и старания за това да има АТП шампионат в България. Благодаря ви за поддръжката! ", се споделя в известието на Григор Димитров. 

Преди дни той даде извънредно изявление за NOVA, в което приказва за последните месеци, за представянето си на " Australian Open " и за уроците, които към този момент е научил.  

„ Изчаквам, през последните седмици от подготовката не се усещах на това равнище, което желаех. Искам постоянно да играя на 100%, просто очаквам резултатите. Да се надяваме в околните часове да получа повече информация. Криех тази информация в себе си толкоз време, само че желаех да я споделя с всички вас ”, описа Гришо в изявление пред Йоана Гочева. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР