Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да играе в някой

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да играе в някой
Коментари Харесай

Григор няма да играе в първата седмица от новия сезон

Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да играе в някой от двата шампионата от първата седмица на календара на ATP за новия сезон. На 5 януари стартират шампионатите от категория ATP 250 в Делрей Бийч и Анталия, само че след оповестението на описите с подалите поръчки за присъединяване играчи излиза наяве, че хасковлията ще стартира сезона на по-късен стадий, очевидно напряко на австралийска земя.

Четирима първенци в конкуренцията се включват в шампионата в Делрей Бийч, Флорида. Това са японецът Кей Нишикори и американците Сам Куери, Франсис Тиафо и Райли Опелка, като последният ще пази купата си от предишния сезон. Други забавни имена измежду участниците са канадеците Милош Раонич и Вашек Поспишил (финалист на Sofia Open 2020), американецът Джон Иснър, чилиецът Кристиан Гарин, британецът Даниел Еванс, полякът Хуберт Хуркач и французинът Адриан Манарино.

Four former champs have entered the season-opening Delray Beach Open by: January 4-13.

Reilly Opelka (2020)
Frances Tiafoe (2018)
Sam Querrey (2017) &
Kei Nishikori (2008)
— Delray Beach Open (@DelrayBeachOpen) В Анталия също не липсват забавни участници - италианците Матео Беретини и Фабио Фонини, белгиецът Давид Гофен, хърватинът Борна Чорич, французинът Беноа Пер, австралиецът Алекс де Минор и първенецът на Sofia Open 2020 Яник Синер (Италия).

ATP250 Antalya Open entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР