Най-добрият български тенисист Григор Димитров не скри вълнението си по

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров не скри вълнението си по
Коментари Харесай

Григор Димитров: Това бяха най-добрите две седмици в моя живот


Най-добрият български тенисист Григор Димитров не скри вълнението си по време на изявлението с Анабел Крофт, откакто завоюва най-голямата купа в своята кариера във финала на заключителния шампионат в Лондон. Световният номер три победи в влиятелната конкуренция, откакто се наложи в гладиаторска борба с 2-1 сета над белгиеца Давид Гофен.

„ Искаше ми се да мога да опиша какво усещам. Това бяха две невероятни седмици за мен. За мен беше чест, че играх тук. Последните две седмици са най-хубавите, които съм имал до момента “, стартира Димитров.

„ Искам да поздравя Давид, тъй като той е един необикновен човек. Поздравления за неговия екип, и за този неповторим резултат, който реализираха дружно. Той е превъзходен състезател, който постави необикновено доста старания.

За мен беше чест, че играх против него през днешния ден. Пожелавам му шанс през идващия сезон и допускам, че ще се забележим още веднъж и ще упражняваме дружно през почивката “, не спести комплиментите си за достойния си противник.

„ Искам да благодаря на моя тим, тъй като те бяха невероятни през цялата година. Благодаря и на фамилията ми – майка ми и татко ми, както и на един човек, който не беше тук в залата през тази седмица. Благодаря на моята другарка Никол, тъй като тя в действителност играе доста значима роля за това, което се случи “, показа българинът.

„ Страхотно беше да бъда тук и да печеля този трофей. Искам да благодаря и на невероятната аудитория, която ме поддържаше от самото начало. Благодарен съм и на всички с българските знамена, както и на тези, които работиха отвън кулисите “, приключи първенецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР