Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи обзор на изминалия сезон.

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи обзор на изминалия сезон.
Коментари Харесай

Гришо: Имаше няколко мача, в които изобщо не очаквах да спечеля

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи преглед на миналия сезон. В него той съобщи, че най-неочакваният миг на корта е бил, че е съумял да завоюва мачове, в които не е очаквал да стигне до триумфа.

Видеото с признанията му беше оповестено в Инстаграм профила на Асоциацията на професионалните тенисисти. Димитров изпрати мощен сезон, в който приключи под №14 в ранглистата, написа 19min.bg.

Попитан с какво ще запомни 2023 година, той уточни турнето в Азия. Димитров игра полуфинали в Чънду, в Шанхай и четвъртфинал на шампионата в Пекин.

" Пътуването ми до Азия беше впечатляващо по толкоз доста способи. Беше извънредно от персонална позиция ", сподели българинът.

Относно непредвидените моменти той отговори: " Имаше няколко мача, в които въобще не чаках да печеля. Един от тях беше в първия кръг на US Open, както и този в Пекин. "

В първия кръг на US Open Димитров стигна до поврат от 0:2 против Алекс Молчан, а на старта в Пекин победи Маккензи Макдоналд, макар че изоставаше със сет и с 1:5 във втория.

За обичан град през годината Димитров уточни Шанхай, защото от дълго време не беше играл там, а за обичан шампионат - този във Виена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР