Най-добрият български тенисист Григор Димитров може да се гордее не

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров може да се гордее не
Коментари Харесай

Ти си нашето вдъхновение: Деца от столичен тенис клуб с трогателен поздрав към Григор

Най-добрият български тенисист Григор Димитров може да се гордее освен с неоспоримите си триумфи на корта, само че и с обстоятелството, че в хода на своята кариера съумя да подтикне голям брой деца в България да се насочат към кортовете с желанието да започнат тренировки по тенис и както личи от скорошно видео, споделено в обществените мрежи, любовта и признателността на най-малките към Гришо са несравними.

През последните няколко седмици родният ни представител сподели най-хубавото си лице на корта и доближи до осминафиналната фаза на Уимбълдън, където в понеделник бе спрян от международния №6 Холгер Руне след оспорвана 4-сетова борба. Въпреки провалянето обаче българинът си остава най-голямото ентусиазъм на младите състезатели от столичния тенис клуб " MG ", които снимаха прочувствено видео, отправено към първата ни ракета при мъжете.

" Браво, Гришо! Ти си нашето ентусиазъм! Гордеем се с теб! ", обявиха сърдечно малчуганите, след което всички дружно направиха жест с ръце, оформяйки сърце.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР