Най-добрият български тенисист Григор Димитров може да играе днес два

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров може да играе днес два
Коментари Харесай

Григор Димитров може днес да играе два мача в Лондон

Най-добрият български тенисист Григор Димитров може да играе през днешния ден два мача на шампионата на трева от ATP 500 в " Куинс Клъб ", Лондон.
 Програма за четвъртия ден на ATP 500 в
Програма за четвъртия ден на ATP 500 в " Куинс Клъб "

Мачът на Григор Димитров е втори на корт №1

Хасковлията трябваше да излезе още във вторник против нашумелия канадски тинейджър Феликс Оже-Алиасим, само че безкрайните дъждове в английската столица не дадоха опция срещата да се състои до в този момент. При шанс през днешния ден към 14:30 часа или малко по-късно мачът ще стартира.

Победителят от този дуел ще би трябвало тази вечер да се изправи срещи Ник Кириос (Австралия) или Роберто Карбайес Баена (Испания), които също още не са стартирали в главната скица. Кириос имаше за противник спечелилия от шампионата в Хертогенбош Адриан Манарино, само че французинът се отхвърли късно нощес, евентуално тъй като му е омръзнало да чака.

Кортът за възможния осминафинален мач на Димитров към момента не е избран, само че както знаем в Лондон за тия неща решаваща дума има дъжда.
 Резултати от шампионата на трева от ATP 500 в
Резултати от шампионата на трева от ATP 500 в " Куинс Клъб ", Лондон

Григор Димитров има купа от тази влиятелна конкуренция

Майсторът на двойки Фелисиано Лопес (Испания) е първият четвъртфиналист след отказването на Хуан Мартин дел Потро (Аржентина). Испанецът въпреки всичко може да се появи късно на Централния корт, тъй като ще си партнира на двойки с някогашния международен №1 Анди Мъри (Великобритания).

През 2014 година Григор Димитров победи на финала точно Фелисиано Лопес в героичен тритайбреков мач.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР