Най-добрият български тенисист Григор Димитров използва личния си профил в

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров използва личния си профил в
Коментари Харесай

Съкрушеният Григор излезе с много емоционално обръщение

Най-добрият български тенисист Григор Димитров употребява персоналния си профил в Instagram, с цел да насочи особено и доста прочувствено послание към почитателите си.

По всичко проличава, че българският тенисист приема тежко неналичието на надпревари поради пандемията от ковид, която удари по спорта в целия свят.

Неяснотата от това, по кое време още веднъж ще бъдат възобновени надпреварите кара спортистите в международен мащаб да изпитват съществени компликации.

Ето какво показа Григор Димитров:

“Дните си текат, само че аз не мога да спра да мисля, какъв брой ми липсва да се състезавам. Липсва ми подготовката, липсва ми шофирането до корта, липсват ми пеперудите в стомаха, когато чуваш името си на корта, когато се съсредоточаваш и чувстваш за минута, че светът стопира да се върти и мислиш тъкмо за този миг, възползвайки се от шанса да бъдеш тъкмо там. Толкова доста съм признателен на този спорт, който ми даде всичко, за което в миналото съм мечтал (да, даже и разочарованията на моменти),но постоянно ме е учил на нещо, което е оттатък спорта. Това ме провокира! Благодаря ти! Тенис, липсваш ми”, написа Григор Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР