Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе при резултат 2:1 в

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе при резултат 2:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Андрей Рубльов 2:1

Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе при резултат 2:1 в първия сет против руснака Андрей Рубльов в четвъртфинален конфликт на шампионата от сериите Мастърс в Индиън Уелс.

Хасковлията се показва мощно от началото на конкуренцията, като до този миг отстрани Джордан Томпсън, Александър Бублик и представителя на домакините Джон Иснър.

Миналата година 30-годишният тенисист доближи полуфинал в Индиън Уелс, само че там беше надвит от Камерън Нори.

Единият полуфинал в Индиън Уелс към този момент е явен и е напълно испански - легендата Рафаел Надал против младокът Карлос Алкарас. Победителят от Димитров - Рубльов пък ще спори за място на финала с един всред Тейлър Фриц и Миомир Кецманович.

СЕТ 1

Първият гейм стартира чудесно с прекрасен сервис на Григор, чиято първа неточност на подаване бе чак на 0:30. Впоследствие неприятен слайс направи и 30:30. Геймът бе приключен с непредизвикана неточност на Рубльов от форхенд. Първото подаване на Рубльов пък мина безусловно безпроблемно, взимайки го на 0. Третият гейм в срещата се разви много зле за Григор, като Рубльов имаше две точки за пробив, които нашенецът отрази. В последна сметка Гришо затвори гейма с четири следващи точки и прекрасен сервис диагонално.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР