Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе първия си мач на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе първия си мач на
Коментари Харесай

В момента: Гришо мачка Джумхур на старта във Виена

Най-добрият български тенисист Григор Димитров играе първия си мач на шампионата от сериите АТР 500 в австрийската столица Виена против Дамир Джумхур. Срещата от първия кръг на конкуренцията се излъчва директно по спортните канали на А1, оповестява Блиц.

``
реклама

Гришо може да се изправи против поставения под номер 3 Матео Беретини в идващия кръг, в случай че преодолее Джумхур. Италианецът надделя британеца Кайл Едмънд с 3:6, 6:3. 6:4.

Димитров е надвивал Джумхур и в трите им конфликта до момента. През 2016 година в Делрей Бийч българинът печели с 4:6, 6:4, 6:3, а в Пекин през 2017 по пътя към полуфиналите Гришо отстрани босненеца с 6:1, 3:6, 6:3. Последният им конфликт е от предишния сезон също в три сета - 6:3, 6:7(4), 6:3 в “Куинс ”.

ПЪРВИ СЕТ
Българинът завоюва мъчно първия гейм на собствен сервис, само че по-късно дръпна с 40:0 при подаването на противника и в последна сметка записа първи пробив в мача, с цел да поведе с 2:0. След това Димитров още веднъж взе по-трудно своето подаване и затвърди пробива за 3:0. И идващият четвърти гейм бе много оспорван, само че най-сетне босненецът съумя да завоюва на собствен сервис и да понижи за 3:1. Гришо победи относително елементарно при идващото си подаване и поведе с 4:1, а след паузата бързо записва втория си пробив в срещата и дръпна с 5:1.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР