Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, е отказал участие на

...
Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, е отказал участие на
Коментари Харесай

Григор Димитров промени плановете си за сезона на трева

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, е отказал присъединяване на шампионата на трева Либема Оупън в Хертогенбош (Холандия), оповестиха уредниците на конкуренцията, която започва на 10 юни - ден след края на " Ролан Гарос ".

Все още не е ясна повода за решението на първата ни ракета, само че тя може да е желанието му да има повече време за подготовка преди шампионата в " Куинс Клъб " (Лондон) на 17 юни.

Може да е отказал присъединяване и поради контузията в рамото, която основава проблеми на Димитров от известно време. В главната скица на конкуренцията в Хертогенбош Григор ще бъде сменен от Лоренцо Сонего (Италия).

Гришо към този момент мисли напълно за сезона на трева, откакто отпадна в третия кръг на Откритото състезание на Франция. Българинът записа две петсетови победи в Париж - над Янко Типсаревич и Марин Чилич, само че след това загуби от швейцареца Стан Вавринка след три тайбрека.
Григор Димитров: Надявам се да съм жив и здрав, останалото е единствено работа (ВИДЕО) Най-добрият ни тенисист има вяра, че още веднъж е на верния път
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР