Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе изключително развълнуван след победата

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе изключително развълнуван след победата
Коментари Харесай

Григор Димитров: Ето, че пак съм тук

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе извънредно разчувствуван след успеха над огромния Роджър Федерер и класиране на полуфинал на US Open. Димитров ще играе за място на финала с русанака Даниил Медведев.
 Григор Димитров развенча Роджър Федерер и е на 1/2-финал на US Open
Григор Димитров развенча Роджър Федерер и е на 1/2-финал на US Open

Българинът надигра изрично великия си противник с неговия жанр на игра

Ето какво сподели Гришо незабавно след мача на " Артър Аш ":

" Отдавна не бях играл на този корт и първият сет бях нервозен. Роджър сервираше доста добре, само че си споделих, че би трябвало да остана в мача. Знаех, че се усещам доста добре физически и съм в добра форма. Успях да блъскам добре сложните топки. Може би след втория сет започнах да намирам ритъма си и усетих, че в случай че има дълги разигравания, ще имам късмет. Опитвах се да остана в разиграванията, да го накарам да стои колкото се може повече на корта. Накрая той сигурно не беше 100%, само че това е форматът 3 от 5 сета, всичко може да се случи.

Решението Агаси и Щепанек да не са с мен беше мъчно. Защо не пристигнаха ли? Не знам, може би са желали да се събудя. Те не са тук, само че ние непрекъснато приказваме и сигурно ще бъдем дружно, към този момент всичко се развива добре. Беше мъчно решение, само че би трябвало да взимаш такива решения на корта и отвън него. Играл съм два пъти с Медведев, той направи превъзходно лято, знам играта му, на следващия ден ще е дълъг ден и ще би трябвало да се възстановя и да проучвам идващия конкурент. Ето, че още веднъж съм тук "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР