Най-добрият български скиор алпиец Алберт Попов даде специално Skype интервю

...
Най-добрият български скиор алпиец Алберт Попов даде специално Skype интервю
Коментари Харесай

Алберт Попов: В момента колелото е най-добрият ми приятел

Най-добрият български скиор алпиец Алберт Попов даде особено Skype изявление за bTV, в което разкри, че поради пандемията краткотрайно е сменил обичаните си ски с колело, с цел да се приготви оптимално добре за старта на идващия сезон. Попов гледа към него с убеденост и има вяра, че има своето място измежду елита на този атрактивен спорт.
 Ген.-майор Мутафчийски: Не виждам футбол, одобрявам ските и плуването
Ген.-майор Мутафчийски: Не виждам футбол, одобрявам ските и плуването

" Също по този начин и всевъзможни други водни спортове "

Извънредното състояние поради ковид се засече с края на сезона в ските, тъй че сега Алберт употребява почивката след него.

" Тренирам у дома, съумях да взема едно колело у нас - на него въртя. Тренирам с ластици, изобретявам си разнообразни тежести, занимателно е. Странно е, само че мисля, че ще мине, ще се оправим. Достатъчно мощен народ сме! Мисля, че и много рано и съответно реагирахме на обстановката, тъй че всичко ще бъде наред напълно скоро ".

" В момента съм в интервал, в който колелото е най-хубавият ми другар. Правя в действителност дълги кардио тренировки - сред час и три часа. Не е най-забавното нещо, само че би трябвало да се мине през това. Доста значим миг от подготовката. Започвам да работя за идващия сезон, да надграждам ".
 Снимка 463903
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР