Най-добрият български състезател по ски скокове заяви, че проблемите със

...
Най-добрият български състезател по ски скокове заяви, че проблемите със
Коментари Харесай

Владимир Зографски разочарован от представянето си в Пекин

Най-добрият български играч по ски скокове съобщи, че проблемите със скоростта на усилване са били основни за класирането му на огромната шанца на Той не съумя да влезе в първите 30 и да продължи за втория скок, като реализира 38-ми резултат със 112.5 точки.
" Като резултат не съм удовлетворен, само че действително видяно скокът ми беше прекрасен, свърших си работата, бих споделил. За страдание голямото закъснение в скоростта (на засилване) остана, просто освен това състояние няма шансове. Не успяхме да го решим този проблем. Хората даже ме подиграват, че изоставането ми е пагубно и все едно пускам от 4 позиции по-надолу. Не знам. Опитахме, само че нищо не се получи ", изясни Зографски.
" Като цяло имах съществени шансове на дребната шанца, само че не съумях да направя два положителни скока там. Въпреки това, 22-и резултат е солидно показване. На огромната шанца се видя, че с това закъснение (в скоростта на засилване) просто нямаме никакви шансове. Не успяхме да отстраним казуса и по този начин завършва моето присъединяване ", сподели той.
" Аз съм към момента млад за ски скока. При нас се скача до 40 години, тъй че аз имам време за още три Олимпиади ", сподели той с усмивка.
" Разбира се, виждам първо да се концентрирам върху идващия сезон и не мисля за толкоз напред ", добави Зографски.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР