Най-добрият български състезател на скок височина Тихомир Иванов се е

...
Най-добрият български състезател на скок височина Тихомир Иванов се е
Коментари Харесай

Тихомир Иванов се опитва да води подготовка в село Змейово

Най-добрият български играч на скок височина Тихомир Иванов се е изолирал в старозагорското село Змейово. Извънредното състояние в България, наложено поради пандемията, затвори спортните уреди, и спортистът импровизира, с цел да води някаква подготовка.

" Успяваме да упражняваме малко или доста. Разполагаме с един стадион от към 80 метра дължина. Успяваме да вършим много неща, само че не е кой знае какво. Все отново не разполагаме с тартановата писта, със скочище за висок скок, изобщо с доста неща, само че въпреки всичко съумяваме да вършим някаква физическа активност. Ходим на походи, разхождаме се”, съобщи държавният ни първенец в изявление за БНР.

“Нямаме никаква изясненост за летния сезон. Отмениха към този момент шест Диамантени лиги, за огромните шампионати се знае, че няма да ги има. Просто чакаме вероятно края на юли, в случай че има надпревари, ще е радостно. Надявам се в близкия месец да има изясненост за европейското състезание през август, с цел да можем да имаме някаква тенденция защо да се готвим все пак”, добави Тихомир Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР