Най-добрият български плувец през последните години Антъни Иванов е със

...
Най-добрият български плувец през последните години Антъни Иванов е със
Коментари Харесай

Антъни Иванов може да обжалва наказанието си пред CAS

Най-добрият български плувец през последните години Антъни Иванов е със спрени спортни права за идващите 2 години от Световната антидопингова организация (WADA), както заяви Sportal.bg.

Наказанието, което е наложено на 23-годишния плувец е по тази причина, че е пропуснал 3 пъти да се яви на извънсестезателен допинг тест през 2022 година.

На българския плувец, който учи и тренира в Съединени американски щати, предстоеше присъединяване на Световната купа по плуване в Съединени американски щати, в края на октомври, както и на Световното състезание на дребен басейн в Мeлбърн (Австралия) в края на годината.
 Първо в Sportal.bg! Спряха спортните права на най-хубавия български плувец, пропуща Париж 2024 Първо в Sportal.bg! Спряха спортните права на най-хубавия български плувец, пропуща Париж 2024
Напълно е допустимо от Международната федерация по плувни спортове (FINA) незабавно да спрат спортните му права до цялостно изясняване на случая.

За да бъдат възобновени те, то единственото нещо, което може да направи българският плувец, е да бъде обжалвано наказването на Антъни Иванов пред Спортния трибунал (CAS) в Лозана (Швейцария), научи Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР