Най-добрият български Кубрат Пулев заяви, че е напълно подготвен и

...
Най-добрият български Кубрат Пулев заяви, че е напълно подготвен и
Коментари Харесай

Кубрат: Надявам се съдиите да са обективни, макар да са англичани

Най-добрият български Кубрат Пулев съобщи, че е изцяло квалифициран и цялостен с сила преди идния си пердах с Дерек Чисора идната събота. На брифинга преди боксовата среща българинът показа, че се надява съдиите да са справедливи, откакто целият състав е построен от англичани, какъвто е и Чисора.

"Винаги съм благополучен, животът е парадайс. Сигурен съм в себе си, имам вяра в себе си. Не приказвам толкоз доста, само че споделям истината и съм почтен. Проведох страхотна подготовка с екипа си, направихме съществени тренировки, подготвени сме. Всеки заслужава втори късмет и за хората ще бъде интересн мач. Тази борба има история, не е от в този момент за в този момент ", стартира Пулев в столицата на Англия.

"Ще забележим кой е по-добър отпреди. Моят жанр е малко по-различен и ще забележим в събота по какъв начин съм се трансформирал. Стилът ми е доста по-пресиращ. Никой не може да каже по какъв начин ще приключи мачът, това не е билярд, а бокс, тежка категория. Имам доста мощ, сила и мога да кажа, че всеки рунд ще бъде сложен за Дерек. Дойдох за победа, след това ще забележим за нокаут. Той също се е трансформирал към положително, мисля, че е доста по-умен и уравновесен отпреди. Ще бъда деликатен за това, тъй като то го прави по-силен конкурент отпреди ", продължи боксьорът.

"За мен този мач е доста значим, за него също. Ще дам всичко, сигурен съм, че ще бъде страховит мач. Надявам се реферите да са почтени, съдиите да са почтени, тъй като ще се бием в Англия и те ще са британци. Той сподели, че за него е война, за мен не е, не го ненавиждам ", добави Кобрата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР