Най-добрият български боксьор в тежка категория се подготвя за нетрадиционната

...
Най-добрият български боксьор в тежка категория се подготвя за нетрадиционната
Коментари Харесай

И Кобрата като Божинката: Като си прав, прав си!

Най-добрият български боксьор в тежка категория се приготвя за нетрадиционната си борба против американеца Франк Мир на Triad Combat. Двамата ще се качат на триъгълен кръг в ранните часове на неделя, с цел да премерят сили в дуел със смесени правила сред бокс и ММА.
Кобрата е от няколко дни в Съединени американски щати, където ще се организира въпросния мач. Българинът прави последни тренировки преди огромния конфликт, а в обществените мрежи се появи любопитно видео.

На една от тренировките си Кубрат тренира ударите си с един от хората от неговия щаб за идния мач, като изрича любопитни реплики на британски език. Неговият асистент в тренировките го приканва да го нападна, а Кубрат му отвръща с паметен откъс: " Прав си! Като си прав, прав си! "
Не за първи път Кобрата " впечатлява " с британския си език. Преди мача с Антъни Джошуа в края на 2020-а Пулев се обърна към Ей Джей с фразата " tomorrow I show you ", която се трансформира в извънредно известна и използваема в България.
С новопроизнесената фраза " като си прав, прав си " Кобрата припомня на различен емблематичен за родните ширини състезател - футболистът .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР