Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев използва личната си интернет страница,

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев използва личната си интернет страница,
Коментари Харесай

Кубрат към Джошуа: Успокой се, ще те пребия пред собствените ти фенове

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев употребява персоналната си интернет страница, с цел да насочи сериозна закана към международния първенец Антъни Джошуа. Кобрата акцентира, че към момента няма договорка и сътрудникът на британеца Еди Хърн да не бърза с сходни изявления.

" Успокой се, шампионе! Виждам, че доста се притесняваш да се биеш надалеч от вкъщи и има защо - хаха! Бъде обаче сигурен, в случай че е належащо, аз съм подготвен да дойда в Лондон и да те пребия пред личните ти почитатели.  Дотогава кажете на господин Хърн да не изпреварва събитията, към момента нямаме договорка “, написа Пулев, представен от Блиц.

Само преди броени часове Хърн заяви пред Sky Sports, че дуелът ще се организира през юни, а стадионът на Тотнъм води пред всички да семейства на срещата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР