Най-добрият български арбитър Георги Кабаков ще бъде главен съдия на

...
Най-добрият български арбитър Георги Кабаков ще бъде главен съдия на
Коментари Харесай

Георги Кабаков ще свири дербито в Гърция межди Панатинайкос и АЕК

Най-добрият български съдия Георги Кабаков ще бъде основен арбитър на дербито от 4-ия кръг на гръцкото футболно състезание сред тимовете на Панатинайкос и АЕК, оповестяват медиите в южната ни съседка.

Назначението на Кабаков е станало факт, откакто в Гърция е било изразено неодобрение от първичния избрания за съдия на срещата Тасос Сидиропулос.

Столичното дерби сред Панатинайкос и АЕК ще се организира в неделя (11 септември) от 21.30 часа, а Георги Кабаков ще управлява срещата дружно със своите помощници Диян Вълков и Мартин Маргаритов. Един от реферите на системата ВАР пък също ще бъде българин в лицето на Ивайло Стоянов.

До момента в гръцкия шампионат " детелините " нямат неверна стъпка и са водачи в подреждането с 9 точки след три кръга, до момента в който " жълто-черните " са 4-ти с 6 пункта.

Вчера вечерта Кабаков дружно с Маргаритов и Вълков пък свириха на дуела от груповата фаза на Лига Европа сред тимовете на ПСВ Айндховен и Будьо/Глимт. На " Филипс Стейдиъм " в нидерландския град двата тима приключиха наедно 1:1.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР