Най-добрият австралийски тенисист Ник Кирьос продължава да се подготвя всеки

...
Най-добрият австралийски тенисист Ник Кирьос продължава да се подготвя всеки
Коментари Харесай

Мениджърът на Кирьос увери, че той ще бъде готов за Australian Open

Най-добрият австралийски тенисист Ник Кирьос продължава да се приготвя всеки ден, с цел да бъде на линия за старта на Australian Open, разкри неговият управител Даниел Хорсфол.

Световният №22 Кирьос не игра през предходната седмица в дебютното издание на шампионата United Cup, а също по този начин се отдръпна и от присъединяване на конкуренцията в Аделаида през идната седмица, само че мениджърът му увери, че финалистът от миналогодишния Уимбълдън тренира, с цел да бъде подготвен за първия за годината шампионат от Големия шлем.

" Много сме разчувствани и работим всеки ден, с цел да е подготвен за Откритото състезание на Австралия. Много хора бяха разочаровани, че се отдръпна от United Cup, само че се надявам, че в този момент си дават сметка, че травмата му е действителна. Иска ми се повече хора да питат, преди да дават мнението си ", показа Даниел Хорсфол, отговаряйки косвено на капитана на Австралия за United Cup Лейтън Хюит, който разкритикува остро Кирьос за решението му да се отдръпна в последния миг от отборната конкуренция, без да уведоми никого.

Така на процедура Ник Кирьос ще дойде на Australian Open без нито един изигран мач от началото на октомври предходната година. Надпреварата в Мелбърн през 2023 година ще се организира сред 16 и 29 януари.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР