Най-добрия български тенисист Григор Димитров ще има тежък жребий за

...
Най-добрия български тенисист Григор Димитров ще има тежък жребий за
Коментари Харесай

Григор Димитров разбра съперника си за турнира в Пекин

Най-добрия български тенисист Григор Димитров ще има тежък чоп за предстощия шампионат от сериите АТП 500 в Пекин.
Прочетете още
Гришо ще играе против американеца Макензи Макдоналд, а идващият му противник може да бъде Холгер Руне още във втори кръг. 

Григор не е измежду поставените в шампионата. 

Това ще е четвърти мач сред Григор и американеца, както и втори този сезон - първият им двубой беше на Australian Open 2018-а, когато българинът завоюва в петсетова драма, а през 2022-ра Макдоналд завоюва безапелационно в Маями. Във Вашинтгон при започване на август Гришо отстрани противника си в първия кръг, а след това стигна и полуфиналите.

Димитров е финалист в Пекин от 2016-а, когато загуби от Анди Мъри, а през 2017-а бе спрян на полуфиналите от Рафаел Надал. При последното си присъединяване през 2019-а той отпадна още в първия кръг от Андрей Рубльов.

Лидер в половината на българина е Карлос Алкарас, който е и номер 1 подложен, като първият му съперник ще е квалификант. Следващият мач ще е против някого в добра победна серия на китайска земя - Лоренцо Музети или Карен Хачанов.

Вчера Григор Димитров отпадна на полуфиналите на шампионата в Чънгду от сериите АТП 250, откакто загуби от немеца Александър Зверев с 0:2 сета. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР