Най-добрите застрахователни компании за домашни любимци за кучета 2023

...
Ако кучето ви се разболее или нарани, ще можете ли
Коментари Харесай

Ако кучето ви се разболее или нарани, ще можете ли да си позволите ветеринарни разходи? Въпреки че може да сте в състояние да се справите с леки заболявания от собствения си джоб, проблеми като операции или лечение на рак могат да струват хиляди долари и бързо да причинят финансови проблеми. Така че, вместо да се окажете в трудната ситуация между това да изтощите финансите си или да се откажете от важни грижи за любимия си домашен любимец, много хора купуват застраховка за домашни любимци.

Но коя е най-добрата застраховка за домашни любимци за кучета?

За разлика от здравната застраховка за хора, застраховката за домашни любимци обикновено може да се използва при избрания от вас ветеринарен лекар. Така че обикновено не е нужно да избирате въз основа на това каква застраховка взема вашият предпочитан доставчик.

Вместо това можете да сравните магазина за най-добрата застраховка за кучета въз основа на фактори като цена на премиите, гъвкавост при определяне на вашите покритие и обхвата на покритието. В някои случаи може да откриете, че изборът на евтин доставчик е най-добрият вариант, докато някои хора може да предпочетат по-стабилно покритие в замяна на по-високи премии.

Тук ще разгледаме по-отблизо в някои от най-добрите застраховки за домашни любимци за кучета в множество категории. Ако сте на пазара за застраховка за домашни любимци, започнете, като получите безплатна ценова оферта.

Най-добрите застрахователни компании за домашни любимци за кучета

Ето някои от най-добрите застрахователни компании за домашни любимци, разбити в шест различни категории.

Най-доброто за цялостно покритие: Fetch by the DodoBest за гъвкавост: EmbraceBest за бързо възстановяване: LemonadeBest за директни ветеринарни плащания: Pets BestBest за мобилно изживяване: FigoBest за цена: Odie

Най-доброто за цялостно покритие: Fetch by the Dodo

Fetch by the Dodo се отличава с предлагането на пълна застраховка за кучета. В допълнение към стандартните злополуки и заболявания, Fetch предоставя цялостно стоматологично покритие (въпреки че почистването на зъбите обикновено не се покрива), както и покритие за специфични за породата проблеми, като дисплазия на тазобедрената става или проблеми с дишането.

Политиките на Fetch също включват ветеринарни такси за посещения по болест, както и алтернативни лечения като акупунктура. Освен това Fetch предлага уникални предимства като до $1000 на година, ако родителите на домашни любимци се нуждаят от собствена хоспитализация за четири дни или повече, както и до $1000 на година за помощ при намирането на изчезнал домашен любимец.

Fetch също има високо оценено мобилно приложение, което може да се използва за подаване и проследяване на искове. Научете повече за Fetch by the Dodo сега.

Най-доброто за гъвкавост: Embrace

Ако искате да персонализирате застрахователното покритие на вашия домашен любимец, Embrace е страхотна опция. В зависимост от вашия щат може да отговаряте на условията за широка гама от опции по отношение на годишни приспадания, годишни лимити за възстановяване и проценти на възстановяване.

Можете също да избирате от допълнителни покрития, включително за посещения на изпити и рецепти, заедно с допълнителен уелнес план, който осигурява възстановяване на разходите за превантивни грижи.

Освен това, застрахователните полици за домашни любимци на Embrace идват с 24/7 телездравна услуга за моменти, когато не е задължително да искате или трябва да видите ветеринарен лекар веднага. Разгледайте възможностите за застраховка на вашите домашни любимци с Embrace.

Най-доброто за бързо възстановяване: Lemonade

С използването на AI и надеждно мобилно приложение Lemonade казва, че може да одобри някои искове само за минути , което може да доведе до почти незабавно възстановяване. Процесът работи, като отидете в мобилното приложение на Lemonade, за да подадете иск, да отговорите на въпроси от AI асистент, да запишете кратко видео за ситуацията на вашия домашен любимец и да качите ветеринарни документи. Ако бъде одобрена, Lemonade ще изпрати средства директно към вашата банкова сметка.

Само имайте предвид, че застраховката за домашни любимци Lemonade в момента работи в 37 щата, но има планове да се разрасне още. Научете повече тук сега.

Най-доброто за директни плащания на ветеринарен лекар: Pets Best

Много родители на домашни любимци избират застраховка за домашни любимци, тъй като ветеринарните разходи могат да бъдат трудни за плащане от джоба ви, но много планове изискват вас първо да платите на вашия ветеринарен лекар и да ви бъдат възстановени по-късно. Въпреки това Pets Best е един от най-добрите доставчици на застраховки за домашни любимци, който може да бъде особено полезен чрез директно извършване на плащания на вашия ветеринарен лекар, вместо да ви накара да преминете през процес на възстановяване на разходи.

За да направите това, все още трябва да подадете иск и накарайте вашия ветеринарен лекар да подпише формуляр за освобождаване, но това все пак може да бъде по-безпроблемно изживяване, отколкото да се притеснявате да поставите голяма сметка на собствената си кредитна или дебитна карта. Започнете с Pets Best тук.

Най-доброто за изживяване с мобилно приложение: Figo

Ако искате страхотно цифрово изживяване от вашия доставчик на застраховка за домашни любимци, помислете за Figo. Приложението Pet Cloud на застрахователя за домашни любимци има оценка 4,8 както в Google Play, така и в Apple App Store.

Приложението не само може да се използва за подаване на искове и бързо възстановяване на средства, но може да се използва и за достъп неща като включената телездравна услуга на Figo и ви помага да следите цифровите записи на вашия домашен любимец. Освен това приложението на Figo може да ви свърже с ресурси като други близки родители на домашни любимци, доставчици на детски градини и подходящи за домашни любимци ресторанти.

Научете повече за Figo днес!

Най-добра цена: Odie

Ако търсите най-евтината застраховка за домашни любимци за кучета, добро място да опитате е Odie. Въпреки че тарифите могат да варират в зависимост от фактори като вашето местоположение, порода и покритието, което избирате, Odie обикновено има едни от най-добрите цени за застраховка за домашни любимци.

За застраховка за домашни любимци само срещу злополука плановете започват от $9/месец за кучета. За планове за болести и наранявания средната цена на застраховка за кучета с Odie за тригодишна смесена порода е $45/месец. Но със сигурност е възможно да намерите планове значително под тази средна стойност, например ако изберете висока самоучастие.

Например, тригодишно куче от смесена порода в Южна Калифорния може да бъде застраховано за $14,01/месец с 80% процент на възстановяване, $1000 самоучастие и $40 000 годишен лимит.

Изводът

Изборът на една от тези застрахователни компании за домашни любимци може да ви помогне да се грижите за вашия космат приятел, като същевременно защитите финансите си. Както при всеки вид застраховка, трябва да търсите най-добрите разходи за застраховка за домашни любимци и функции, които имат смисъл за вашата ситуация.

Лесно е да получите оферти, като посетите уебсайтовете на застрахователите на домашни любимци и попълните няколко подробности, като възрастта и породата на вашия домашен любимец. Оттам можете да видите кой план работи най-добре за вас.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР