Най-добрите тимове в Европа за сезона се редуцираха до 8

...
Най-добрите тимове в Европа за сезона се редуцираха до 8
Коментари Харесай

Betway дългосрочни залози – Победител във Шампионската лига

Най-добрите отбори в Европа за сезона се редуцираха до 8 – Манчестър Сити, Байерн Мюнхен, Ливърпул, Реал Мадрид, Челси, Атлетико Мадрид, Бенфика и Виляреал. Жребият бе изтеглен и директно след паузата за национални тимове борбата стартира. Кои са огромните любимци на Betway и кой залог ще ни донесе най-голяма стойност? Това ще бъде тематиката в идващите редове.

Кои са топ любимците?

Най-новият лицензиран букмейкър планува британска победа в шампионата. Манчестър Сити и Ливърпул са огромните любимци. Ставката за триумф на „ жителите “ е 2.87. За 7-ма „ ушата купа “ на Ливърпул може да заложите при коефициент от 3.25. Следва Байерн Мюнхен с 4.33. Далеч обратно остават останалите кандидати. Кралят на шампионата и съвсем сигурен първенец на Испания Реал Мадрид е със ставка 13. Същият е и коефициентът за защитаващия купата си, само че изпитват неизясненост за бъдещето, Челси. Атлетико Мадрид може да изненада всички с коефициент от 26. Далеч обратно остават Виляреал (81) и Бенфика (151).

Може ли Сити най-сетне да стигне до европейския престол?

Тимът изпитва съществени съмнения през последния месец, само че си остава корав любимец за продобиване на трите шампионата, в които продължава своето присъединяване. Едната точка преднина пред Ливърпул във Висшата лига и много по-леката стратегия им дава убеденост за най-малко едно отличие през сезона. Същото е и мнението не Бетуей България, които оферират ставка от 1.50 за победа на „ небесно-сините “ в британското състезание.

Вече достигнахме до нормалната фаза на Шампионската лига, където Сити се проваля през последните сезони. Въпреки, че наподобяват невъзможни за побеждаване, те съумяват да се издънят и по този начин и не могат да стигнат до финала.

Те имаха голяма преднина на върха в Англия, само че Ливърпул съумя да ги притисне и издънките не закъсняха. Юрген Клоп е най-голямата опасност за Сити в трите оставащи шампионата и ще направи всичко допустимо да подложи Гуардиола на още по-голямо напрежение.

Паузата за национални тимове е същинска благословия за Сити, откакто те направиха две следващи нулеви равенства, преди да отстранят Саутхемптън в четвъртфинален.

„ Щом Манчестър Юнайтед съумя да го реализира, значи задачата наподобява допустима “ – дава отговор Гуардиола на въпрос за възможен требъл. – „ Хората споделяха, че няма по какъв начин да спечелим трите домашни купи в един сезон, само че ние го направихме “.

Най-стойностните коефициенти на Betway bg за победа в Шампионската лига

Ливърпул



Друг тим, който се възползва от спирането за национални тимове. Интензивния футбол на Клоп не може да се играе цялостен сезон и всяка отмора е от значително значение, изключително преди заключителната част от сезона, когато всяка неточност ще бъде съдбовна.

За разлика от Сити, алените ще гонят спечелването на цели четири купи през този сезон, откакто се оправиха с Челси във финала за Купата на лигата. Въпреки страхотната серия, което стопи разлика със Сити, мърсисайдци вкараха единствено 8 гола в последните си 7 мача. Постижение, което остава надалеч под стандарта им от 2.58 попадения вкарани приблизително на мач в дуелите от Висшата лига.

И въпреки всичко, те изгубиха единствено един от тези мачове – реваншът против Интер от Шампионската лига. Ливърпул съумява да наложи надзор върху мачовете си и несъмнено наподобява като най-стойностния кандидат за последна победа в шампионата.

Байерн Мюнхен



Формата на баварците може да бъде съпоставена със тази на Сити. Двата отбора изглеждаха непобедими в първата част на сезона, само че в този момент демонстрираха няколко съмнения. Те смазаха с 7 на 1 Република България Залцбург в реванша от Шампионската лига, само че в първия рунд реализираха много разочароващо тъждество 1:1.

Те имат 6 точки задатък на върха в Германия, а безапелационната им победа с 4:0 над Унион Берлин в последния кръг демонстрира, че надали ще изгубят борбата с Борусия Дортмунд. Както нормално, огромната цел е.

Байерн се изправя против Виляреал на четвъртфиналната фаза и е голям любимец за постигане до полуфинал. От там нататък, всеки може да победи всеки и затова, ние считаме ставката на Betway за тяхна победа като много атрактивна.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР