Най-добрите оферти за пазаруване в Amazon тази седмица: Apple AirPods, прахосмукачки роботи iRobot Roomba и други

...
Amazon предлага големи отстъпки за популярни продукти за техника, дома
Коментари Харесай

Amazon предлага големи отстъпки за популярни продукти за техника, дома и пътуване и тази седмица. Много любими на персонала и читателите продукти като  и  се продават в момента. Можете дори да оцените обичания от собствениците на домашни любимци  за най-ниската цена, която някога сме виждали.

Свързани: Как избираме най-добрите продукти за вашия дом, работа и живот

Продължете да четете, за да пазарувате най-добрите оферти от Amazon тази седмица.

Най-популярните продукти в тази статия:

Спечелете Samsung Galaxy Buds Live на повече от половин цена:

Спестете $30 от нашите най-продавани слушалки: < /p>

Вземете iRobot Roomba само за $179:  

Най-добрите сделки на Amazon за пазаруване тази седмица

Спестете от техника, уреди и повече тази седмица в Amazon.

Samsung Galaxy Buds Live: $70 (53% отстъпка)

Samsung Galaxy Buds Live са изключителен чифт слушалки, които осигуряват, независимо дали слушате по време на ежедневното си пътуване до работното място или релаксиращ у дома. Те са перфектният аксесоар за излизане и за гледане на подкаст или за приемане на вашите обаждания в движение.

Как е обаче качеството на звука? Отлично е. Тези слушалки се отличават с богат, ясен и плътен звук. Не позволявайте на техния компактен и елегантен дизайн да ви заблуди; тези слушалки са страхотни, когато става въпрос за доставяне на звук, който е задоволително ясен и басов.

Що се отнася до комфорта и прилягането отпред, Galaxy Buds Live се чувстват страхотно в ушите ви, осигурявайки удобно и сигурно прилягане, което ги прави страхотни за носене през целия ден. Формата им ги прави малко по-неудобни в началото от линията Galaxy Buds+, но е достатъчно лесно да свикнете с тях.

Що се отнася до живота на батерията, те предлагат 8 часа непрекъснато възпроизвеждане с едно зареждане, а калъфът за зареждане удължава това допълнително, предлагайки допълнителни зареждания, които водят до общо до 29 часа време за възпроизвеждане. Това е повече от достатъчно, за да прекарате един работен ден, дълга тренировка и релаксираща вечер.

Те също идват с функция, която ви позволява лесно да се свързвате с други устройства на Galaxy, като таблети или телефони, като използвате безпроблемното сдвояване устройство към устройство на Samsung. Това означава, че можете лесно да превключвате между устройства, без да е необходимо да раздвоявате и поправяте слушалките си.

Най-добрата част? Тези най-високо оценени слушалки са с цели 53% отстъпка в момента в Amazon.

$70 в Amazon

Apple AirPods (2-ро поколение): $99 (23% отстъпка)

Второто поколение Apple AirPods може да не са най-новият модел, но все пак са едни от най-търсените слушалки на пазара. Продават се на дребно за $129 в Apple, Amazon в момента ги предлага за $99.

Това са едни от най-универсалните слушалки, които можете да закупите, ако сте редовен потребител на iOS. Но освен това, това са страхотни слушалки, които са идеални за хвърляне в чантата ви и заминаване към света. Те просто се свързват, когато имате нужда от тях. Няма разочароваща нужда да ги сдвоявате.

Тези оценени с 4,7 звезди слушалки могат да се похвалят с повече от 24 часа общо време за слушане с калъфа за безжично зареждане, надеждна настройка с едно докосване за собственици на устройства на Apple и безжична връзка с ниска латентност за пълно потапяне при гледане на филми и музика.

Ако се нуждаете от ежедневен комплект слушалки, които изглеждат и се чувстват първокласни, те са страхотна и достъпна опция.

$99 в Amazon

Apple AirPods Pro 2

Дизайнът на AirPods Pro 2 е доста подобен на предишното поколение, но Apple въведе сензорно управление на AirPods Pro 2, за да помогне на потребителите да управляват по-безпроблемно своите AirPods. Най-новите слушалки Apple AirPods Pro 2 предлагат 30 часа време за слушане с включения калъф за зареждане. Те имат надграден безжичен чип за подобрена аудио функционалност, нов драйвер с ниско изкривяване за по-чист звук и подобрено активно шумопотискане.

Apple AirPods Pro 2 осигурява наистина персонализиран звук: Можете да използвате камерата на вашия iPhone, за да анализирате уникалната си анатомия на ухото и да намерите перфектните аудио настройки за вас.

Потребителите ще получат също нов изключително малък съвет с техните AirPods. Калъфът получи забележително надграждане на дизайна с нова примка за ремък и вграден високоговорител, за да ви помогне да проследявате местоположението на вашия калъф AirPods.

Плащате за по-добрата ергономичност тук, подобрен звук и това, с което определено ще се съгласите, е първокласно изживяване. Със сигурност има какво да обичате в Apple AirPods 2, особено когато се продават само за $219.

$219 в Amazon

iRobot Roomba j7+ робот прахосмукачка: $530 (спестете 34%)

Прахосмукачката iRobot Roomba j7+ разполага с мощна тристепенна система за почистване с най-мощното засмукване на iRobot. Устройството за почистване на дома използва четка за почистване на ръбове, за да влезе в ъглите.

Roomba j7+ разполага с двойни многоповърхностни гумени четки, които се огъват, за да се приспособят към различни видове под. Най-хубавото е, че те не се заплитат с косми от домашни любимци. Когато приключи с почистването, устройството автоматично се изпразва в включената чиста основа за лесно изхвърляне на мръсотия с приложени торбички. Просто изпразвайте почистващата станция веднъж на всеки 60 дни.

iRobot Roomba j7+ е проектиран с оглед на проблема с кучешките изпражнения. Тази интелигентна прахосмукачка включва P.O.O.P. гаранция или „Официално обещание на собственика на домашен любимец“. Вашата Roomba j7+ гарантирано ще избегне отпадъците от домашни любимци или iRobot ще замени прахосмукачката ви безплатно. Това е основната причина, поради която това е един от най-добрите ни избори за най-добрия робот-прахосмукачка за собственици на домашни любимци.

Amazon предлага страхотна оферта за iRobot Roomba j7+ в момента. Има 34% отстъпка, или само $530 – най-ниската цена, която някога сме виждали за тази прахосмукачка-робот с оценка от 4,3 звезди.

530$ в Amazon

Прахосмукачка-робот iRobot Roomba 694: $179 (35% отстъпка)

iRobot Roomba 694 е с активиран Wi-Fi. Управлявайте прахосмукачката с вашия свързан смартфон или устройство чрез приложението iRobot Home. Roomba 694 има 90-минутно време на работа, преди автоматично да се закачи и презареди.

В Amazon един рецензент похвали способността на устройството iRobot да поддържа чисто домакинство, подходящо за домашни любимци. „Имаме две кучета, едното линя умерено“, написа клиентът. „Купих с надеждата, че поне ще помогне между редовното почистване с прахосмукачка. Първо прахосмуках с моя Dyson, след което го пуснах. Когато приключих с работата, не очаквах много в прахоуловителя... Грешах ! Беше пълен! Супер впечатлен."

Най-продаваният robovac е оценен с 4,3 звезди и в момента се продава в Amazon за $179.

$179 в Amazon

Кафемашина Keurig K-Duo Plus: $150 (35% отстъпка)

Кафемашината Keurig K-Duo Plus ви позволява да използвате K-чаши за една порция или да приготвите цяла гарафа със смляно кафе. Кафемашината разполага с резервоар за вода от 60 унции, така че не е необходимо да пълните отново между всяко варене. Има и функция за пауза, която ви позволява да спрете машината за 20 секунди, докато приготвяте кана кафе, за да можете да си налеете прясна чаша веднага.

Настройката за автоматично приготвяне ви позволява да планирате приготвяне до 24 часа предварително, така че горещото кафе ви очаква, когато се събудите. Регулируемият многопозиционен резервоар за вода може да бъде позициониран отляво, отдясно или отзад на пивоварната. Оценен с 4,5 звезди в Amazon.

„Напълно съм развълнуван от кафемашината Keurig K-Duo Plus! Тази универсална машина революционизира рутината ми за сутрешно кафе и се превърна в незаменима част от кухнята ми“, казва един потвърден купувач от Amazon.

$150 в Amazon

Кафемашина Keurig K-Mini: $67 (33% отстъпка)

Ако мястото на плота в кухнята ви свършва, добавянето на нов уред може да бъде трудно. Но вероятно няма да имате този проблем с Keurig K-Mini – тази кафемашина за еднократна порция е с размери само 4,5 инча ширина, 12,1 инча височина и 11,3 инча дълбочина. Компактният Keurig се предлага с малък резервоар за вода с една чаша и подвижна тава за отцеждане, която може да побере чаши за пътуване с височина до 7 инча. Можете да приготвите чаша кафе от 6 до 12 унции само за минути.

„Кафемашината Keurig K-Mini за една порция бързо се превърна в любимия ми уред за бърза и вкусна чаша кафе“, казва един рецензент на Amazon. „Компактният му размер се вписва идеално в моята кухня, спестявайки ценно място на плота. Варенето е лесно само с едно докосване, а размерите от 6 до 12 унции ми позволяват да персонализирам кафето си до перфектната сила.“

Оценената с 4,5 звезди кафемашина се предлага в зелен, сив, розов, червен, светло син и черен цвят. Кафемашината Keurig K-Mini понастоящем е на 40% в Amazon, което намалява цената й до $60.

$67 в Amazon

20-инчов ръчен багаж Rockland Melbourne: $59 (58% отстъпка)

Търсите ли перфектния багаж за вашето пътуване за Деня на труда? Rockland е един от най-продаваните ръчни багажи в Amazon – и точно сега можете да го получите с цели 58% отстъпка от каталожната му цена.

20-инчовият разширяем ръчен спинер Rockland Melbourne е изработен от ABS, лека и издръжлива пластмаса. Разполага с многопосочни двойни въртящи се колела с телескопични дръжки, заедно с вътрешни ципове и мрежести джобове. Изберете от множество цветове. Цената варира според цвета. Точно сега ще получите най-добрата оферта за ръчен багаж в лилав нюанс.

„Успях да побера много повече, отколкото си мислех в този малък куфар“, сподели рецензент на Amazon. „Маневрира се лесно и дори с добавеното разширение е достатъчно малък, за да отговаря на изискванията за ръчен багаж на самолета.“

$59 в Amazon

Colorfulkoala маслени меки клинове с висока талия: $23 (23% отстъпка)

Тези любими на служителите на CBS Essentials алтернативи на Lululemon сега се продават в Amazon с 23% отстъпка. Вземете чифт само за $23. Но побързайте – тази сделка няма да продължи.

Старшият писател на CBS Essentials Лили Роуз се възхищава на приличащите на Lululemon Align гамаши на Colorfulkoala (и те са бестселъри на Essentials). „Тези клинове са също толкова меки (ако не и по-меки) от моите панталони Lululemon. Плюс това, те са непрозрачни, без значение какъв цвят вземете, и преминават теста за клек“, казва тя.

Автор на CBS Essentials Kaylyn McKenna също е фен; „Тези клинове са толкова ласкави и с невероятно високо качество за цената си. Притежавам много скъпи активни облекла и тези гамаши Colorfulkoala все още се открояват като един от най-удобните ми чифтове клинове.“

Пълният текст -опция с висока талия, която се предлага в 21 цвята, в момента се продава с 23% отстъпка. Тези клинове имат безшевен колан със скрит джоб. Цените варират според размера и цвета.

$23 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials  

Днешното най-добро предложение за фитнес тракер: Спестете 20% от любимия на рецензентите Fitbit Charge 5 в Amazon
Тези най-продавани, харесвани от персонала клинове се продават само за $23 в Amazon
Прахосмукачката iRobot Roomba J7+ се продава на най-ниската цена, която някога сме виждали в Amazon
Panera Bread раздава неограничени безплатни напитки: Как да получите сделката
Най-добрите смарт часовници през 2023 г.: Apple Watch 8, Samsung Galaxy Watch 6, още
Разпродажба на Brooklinen Staycation: Пазарувайте нашите любими и спестете 15% в целия сайт
Намерихме оценен с 4,5 звезди ръчен багаж със 73% отстъпка в Amazon
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР