Най-добрите ни състезателки от женския национален отбор ще вземат участие

...
Най-добрите ни състезателки от женския национален отбор ще вземат участие
Коментари Харесай

Най-добрите ни боксьорки влизат в битка на турнир в Полша

Най-добрите ни състезателки от женския народен тим ще вземат присъединяване в 37-ото издание на интернационалния шампионат по бокс „ Феликс Щам “, който се организира от 20-и до 26-и май в Пултуск, Полша. Общо 84 представителки на 20 страни ще се борят за медалите на шампионата.

В категория до 50 кг Златислава Чуканова и Венелина Поптолева бяха разпределени в двете половини на схемата, като могат да се срещнат на финала. Чуканова стартира присъединяване с представителката на Азербайджан Анахаим Исмаилова, а Поптолева ще боксира с Васила Лъкадири (Франция). При 54-килограмовите носителката на Купа „ Странджа “ Станимира Петрова ще срещне локалната звезда Сандра Драбик, която победи на финала в София. Бронзовата медалистка от международното състезание Светлана Станева (57 кг) ще се изправи против Дея Болнача от Хърватска, а в категория до 60 кг Аслъхан Мехмедова ще играе в първия кръг против Тина Рахими от Австралия.

От водещите ни боксьорки шампионата ще пропусне Севда Асенова (48 кг), която се възвръща от контузия. Мачовете при дамите стартират на 23.05 (вторник).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР