Най-добрите ни посланици – децата на Банско, представиха своето училище

...
Най-добрите ни посланици – децата на Банско, представиха своето училище
Коментари Харесай

Ученици и учители от Банско на посещение и културен обмен в Португалия


Най-добрите ни посланици – децата на Банско, показаха своето учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски ” и града си пред своите връстници в Португалия. Ученици и учители от Началното учебно заведение участваха в следващата работна среща по плана „ Нека опознаем нашите култури “, бенефициент на който е НУ „ Св. Паисий Хилендарски “, работещо взаимно с учебни заведения от Испания, Латвия, Турция и Португалия.
Групата от Банско посети Лисабон, Авейро и Порто и прегледа историческите, архитектурните и културните им забележителности.
При домакините в град Авейро, възпитаници и учители се срещнаха с разнообразни аспекти от обичайна португалска просвета, посетиха народен парк и солни полета, имаха опцията да прекарат една невероятна вечер в компанията на артисти и танцьори, играха мини голф и се разхождаха по брега на океана.
Прекараното в Португалия време обогати мирогледа на всички участници, зареди ги със мощни страсти и усещания и им остави незабравими мемоари, споделя Евгения Тренчева, шеф на НУ „ Св. Паисий Хилендарски ”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР