Най-добрите майстори в 11 професии ще бъдат излъчени по време

...
Най-добрите майстори в 11 професии ще бъдат излъчени по време
Коментари Харесай

Излъчват млади майстори в 11 професии

Най-добрите майстори в 11 специалности ще бъдат излъчени по време на Панорамата на професионалното обучение. Форумът събира в петък в Международния панаир в Пловдив  повече от 300 възпитаници от над 100 професионални гимназии в цялата страна. 

Десетото издание на самодейността се провежда от Министерството на образованието и науката с партньорството на Международен панаир-Пловдив. Регионално ръководство на образованието-Пловдив е хазаин на форума за осми следващ път.

В рамките на панорамата ще се проведат  националните кръгове на надпреварите по 11 специалности. Гимназистите ще премерят сили в конкуренциите „ Най-добър млад хлебар-сладкар “, „ Най-добър млад готвач “, „ Най-добър млад сервитьор “,  „ Млади гении в модата ”, „ Най-добър млад коафьор и гримьор “, „ Най-добър млад строител “, „ Озеленяване и цветарство “, „ Стилни мебели и дърворезба “, „ Най-добър млад керамик “, „ Най-добра бизнес концепция “. А надпреварата " Мога и зная по какъв начин " ще излъчи първенците по приложна електроника.

Успоредно с конкуренциите по традиция учебните заведения оформят и свои щандове, на които демонстрират продукцията, излязла от работилниците по процедура. 
Ще участват представители на браншови и работодателски организации и компании, които партнират на професионалните гимназии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР