Най-добрите компании за облекчаване на дългове за 2023 г.

...
След година на спад на цените, инфлацията се повиши с
Коментари Харесай

След година на спад на цените, инфлацията се повиши с 3,2% през юли. Междувременно основната инфлация, която изключва нестабилните разходи за храна и енергия, се повиши с 4,7% в сравнение с предходната година. В резултат на това на много американци им е по-трудно да покриват месечните си разходи.

Новините обаче не са лоши, тъй като заплатите на работниците растат по-бързо от потребителските цени за първи път от две години, според Бюрото по трудова статистика. Все пак, след две години на постоянна инфлация, много домакинства се борят да покрият разходите си, което кара някои да се обръщат към кредитни карти, за да свързват двата края. Общият дълг на САЩ по кредитни карти сега е над 1 трилион долара, със средни лихвени проценти над 22%, докато лихвите по новите карти доближават 25%.

Облекчаването на дълга е една от възможностите за американците, които се борят да управляват дълга си. Компаниите за облекчаване на дългове, понякога наричани компании за уреждане на дългове, предлагат различни услуги, за да ви помогнат да управлявате по-добре дълга си, включително преговори с кредиторите ви за намаляване на размера на дълга ви.

Най-добрите компании за облекчаване на дългове са с репутация и печелят положителни отзиви за техните услуги. По-долу разбиваме нашия избор за най-добрите компании за облекчаване на дългове въз основа на различни категории, за да отговарят на вашите нужди. Започнете, като проучите опциите си за облекчаване на дългове тук сега.

Най-добрите компании за облекчаване на дългове за 2023 г.

Ето някои от най-добрите компании за облекчаване на дългове, разделени в четири категории.

Най-добро общо: Accredited Debt ReliefНай-добро за малки дългове: Freedom Debt ReliefНай-добро за големи дългове: National Debt ReliefНай-добро за дълг по кредитна карта: Accredited Debt Relief

Най-добро общо: Accredited Debt Relief

Accredited Debt Relief е нашият избор за най-добрата цялостна компания за облекчаване на дългове заради нейната звездна репутация и рейтинги, опит и фокус върху предоставянето на персонализирани опции за своите клиенти. Компанията, основана през 2011 г., е регистрирала над 300 000 клиенти и е разрешила над 2 милиарда долара дългове. Той има изключителна оценка 4,9 с Trustpilot и оценка A+ с Better Business Bureau (BBB).

Работата с акредитирано облекчаване на дългове започва с безплатна телефонна или онлайн консултация. Представител ще работи с вас, за да определи най-добрия вариант за справяне с уникалното ви финансово състояние. Фирмата предоставя множество програми за облекчаване на дългове, за да се справи с вашия необезпечен дълг по кредитна карта, като обикновено го намалява или елиминира за 12 до 48 месеца – 12 месеца по-бързо от много от нейните конкуренти.

Стандартната такса за облекчаване на акредитиран дълг варира от 15% до 25% от дълга, който записвате в услугата, но не ви таксуват, докато дълговете ви не бъдат намалени.

Започнете с Accredited Debt Relief тук сега.

Най-доброто за малки дългове: Freedom Debt Relief

Freedom Debt Relief е нашата селекция за най-добра услуга за облекчаване на дългове за тези с дългове под $10 000. Фирмата е разрешила над $15 милиарда дългове за над 850 000 клиенти през последните 20 години и има рейтинг A+ BBB и 4,46-звезден резултат от обратната връзка с клиентите.

Freedom Debt Relief има за цел да помогне с необезпечени дългове като кредитни карти, лични заеми и медицински сметки. Компанията преговаря с вашите кредитори, за да намали сумата, която дължите, и да ви помогне да се освободите от дълга. Според фирмата, клиентите с най-малко 7500 долара дълг го решават в рамките на две до пет години. Freedom Debt Relief таксува 15% до 25% от вписания дълг без предварителни такси и няма да плащате нищо, докато не се съгласите на споразумение.

Научете повече тук сега.

Най-доброто за големи дългове: National Debt Relief

Ако сте затрупани със значителни дългове, National Debt Relief е реномирана компания за облекчаване на дългове, която може да ви помогне да намерите финансово облекчение. От 2009 г. насам те са помогнали на над 600 000 клиенти да се измъкнат от дългове за суми на дългове до $100 000 и повече. Те спечелиха впечатляващата оценка от 4,7 звезди на Trustpilot и A+ с BBB.

Националното облекчаване на дълга предлага различни планове, съобразени с вашата ситуация и фирмата твърди, че можете да възстановите финансовата си позиция в рамките на 24 до 48 месеца. Компанията е специализирана в подпомагането на клиенти с дългове с висока лихва да намалят балансите си чрез преговори с техните кредитори. Таксата за техните услуги е от 15% до 25% от регистрирания дълг и идва с гаранция за връщане на парите.

Проверете вашите опции за облекчаване на националния дълг тук сега.

Най-доброто за кредитна карта дълг: Accredited Debt Relief

Accredited Debt Relief, нашият най-добър избор като цяло, също печели нашата препоръка като най-добрия избор за намаляване или нулиране на дълг по кредитна карта. Компанията предлага няколко решения за справяне с необезпечени дългове по кредитни карти, които могат да бъдат изпълнени само за 12 месеца.

Accredited Debt Relief може да договори по-ниско салдо по кредитната карта и намалени такси, така че да можете да платите вашият дълг за по-малко, отколкото дължите. Но ако не желаете да намалите дълга си чрез уреждане на дълга, компанията може да ви помогне да консолидирате дълга по кредитната си карта, ако общият дълг по кредитната ви карта надвиши 10 000 долара. Accredited Debt Relief предлага безплатна онлайн или телефонна консултация, при която специалист по дълга може да ви помогне да създадете персонализиран план за намаляване на дълга ви.

Започнете тук сега!

Алтернативни опции за дълг облекчаване

Въпреки че компаниите за облекчаване на дългове могат да ви помогнат да уредите дълга си за по-малко от това, което дължите, и да осигурят на финансите ви място за глътка въздух, те не са единственият ви избор. Ето някои алтернативни опции, които да ви помогнат да управлявате дълга си.

Кандидатствайте за карта за прехвърляне на баланс от 0%. С добър кредит може да се квалифицирате да прехвърлите съществуващите си баланси в нова карта с безлихвен период до 21 месеца, което може да ви даде достатъчно време да намалите значително дълга си. Вземете заем за консолидация на дълга. Този тип личен заем може да комбинира до $100 000 дълг по кредитна карта с висока лихва в един заем, в идеалния случай с по-нисък лихвен процент. Докоснете се до капитала на дома. Ако притежавате дом със собствен капитал, заемите за собствен капитал и HELOC ви предлагат достъп до пари в брой, за да изплатите дълг или да го използвате за друга цел, като използвате собствения капитал във вашия дом като обезпечение. Помислете за кредитни консултации. Акредитиран кредитен консултант с нестопанска цел може да ви помогне да създадете бюджет, да управлявате дългове и евентуално да намалите лихвените си проценти със структуриран план за плащане. Когато търсите квалифициран съветник, помислете за тези, свързани с Националната фондация за кредитно консултиране (NFCC) или Асоциацията за финансово консултиране на Америка (FCAA).

Изводът

Направете дължимата грижа, преди да започнете с всяка финансова компания, включително фирми за облекчаване на дългове. Бюрото за финансова защита на потребителите (CFPB) предлага да се свържете с офиса на вашия държавен прокурор и местната агенция за защита на потребителите, за да проверите за оплаквания срещу всяка компания, която обмисляте. Ако компания за облекчаване на дългове има добро досие и се чувствате комфортно да работите с нея, тя може да ви помогне да преодолеете финансовите си предизвикателства, да преговаря за по-ниски салда по дълга и да облекчи дълговата ви тежест. Започнете тук сега.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР