Най-добрите иновации на Gamescom за 2018 година можете да видите

...
Най-добрите иновации на Gamescom за 2018 година можете да видите
Коментари Харесай

Dell с иновации в игрите за 10-тия годишен Gamescom


Най-добрите нововъведения на Gamescom за 2018 година можете да видите в Зала 8 на игралната зоната на Windows. Dell и Alienware ще учат запалянковци на игрите по какъв начин да играят като професионални първенци в електронните спортове, благодарение на най-новите хардуери, софтуери и още доста други принадлежности, които да създадат фантазиите им действителност. По случай 10-тото издание на годишното събитие, Gamescom ще се трансформира в най-грандиозното игрище от 22 до 25 август в Кьолн, Германия.

Dell затвърждава водещата си позиция в обществото на компютърните игри в Европа на най-голямото ревю за интерактивни игри и интерактивни занимания. От неотдавна лансираните онлайн тренировки за електронни спортове с Alienware Академия, през новости в екрани и преносими компютри на Alienware, до дебюта на мониторите за игра от Dell, които са направени, с цел да се харесат както на дейни играчи, по този начин и на занимание играчи.

„ Gamescom ни дава опцията всяко лято да дойдем в Европа, където да представим най-новите си усъвършенствания на над 350 000 гости, запалянковци в игрите,” споделя Франк Азор, Вице-Президент и основен шеф в Alienware, G серии и XPS. “Ние се гордеем, че можем да оправдаем упованията тази година с голям брой нововъведения, в това число нови технологии в нашите Alienware системи, помагайки на играчите да се състезават в най-хубавата си форма.”

Alienware Академия – платформа за електронни спортове

За повече от 10 години, Dell и Alienware са построили традиция в електронните спортове, в това число с новите партньорства на Alienware с NBA и NBA 2K лига и с тима си „ Liquid “ за Тренировъчния отдел на Alienware в Лос Анджелис. По време на Gamescom, посетителите ще могат да се потопят в дълго чаканата Alienware Академия, безвъзмездна онлайн подготвителна платформа, която да помогне на изпълнени с вяра спортисти, да се научат да се състезават в света на електронните спортове като експерти. Водени от експертите на Отбор Liquid курсовете за Counter-Strike: Global Offensive учат механики, тактики, които да подобрят игралното показване посредством Tobii – технология за следене на погледа, топлинни карти, статистики и доста други принадлежности. Това оказва помощ въодушевени спортисти да усъвършенстват уменията си, да поставят повече старания за реализиране на задачите си, да печелят практическа информация след урока и да оценят представянето си, по отношение на останалите играчи в общността.

Alienware Команден център

В CES – Шоурум за потребителска електроника (от англ. Consumer Electronics Show) 2018, Alienware показва и Alienware Команден център – „ игрална начална страница “, която сплотява систематични настройки, наличие и други функционалности. Вече наличен, Alienware команден център е включен гратис с всички периферни устройства на Alienware и може да се употребява на всевъзможни компютърни системи, без значение от марката им. Предлагайки интегрирано табло за задания, игрална библиотека, FX и функционалности за по-добро ръководство на потенциала на батерията, тази нова функционалност предлага бърз и елементарен достъп до целия игрален азбучник и опция за детайлно конфигуриране на всяка игрална единица.

Dell 24 и 27 инчови монитори

Със скорошното лансиране на G серията на Dell (семейство от четири игрални лаптопа), се появява ново преимущество за компютърните играчи: чисто нови игрални монитори Dell. С 24 инча FHD и 27 инча QHD резолюция, бързо възобновяване на страницата (144Hz за 24” и 155Hz за 27”) и необикновено скоростни - 1 милисекунди време за отговор по време на игра с най-малко забиване, и двата дават гладко игрално прекарване, оферират еластичност на играча, с цел да включва и изключва AMD FreeSync. Потребителите могат да индивидуализират до 3 акаунта и да избират предефинирани режими за най-хубаво персонализирано игрално прекарване. Яркото металическо синьо, въодушевено от игрите, акцентира общия аспект на игралните компютри Dell за цялостна визия и игрално прекарване. По време на пробния интервал, Dell Premium Panel Exchange разрешава безвъзмездна промяна на панела, в случай че се откри даже и един по-ярък пиксел

Подобренията на Alienware Aurora и Area 51

Определеният подготвителен компютър за Отбор Liquid - Alienware Aurora ще бъде наличен с преди малко оповестения графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 и 2080 Ti. Като междинна компютърна кутия, Aurora се е потвърдила като стожер при професионалните играчи, които имат потребност от високо показване и опция за непрекъснато възстановяване. Новата Aurora е идеална за VR и 4K игри, а даже и до 12K игри с най-високите графични настройки.

Водещия Alienware игрален компютър – неповторимо проектирания Area-51, с емблематичното си трикрилно шаси – също ще бъде наличен с новия графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 и 2080 Ti. Направен за запалянковци в игрите, които желаят по-добра игралност и показване без накъсвания за последните VR, 4k и 8k игри, както и стрийминг, новият Area-51 е мощно страшилище с до 18-core Intel® процесори.

Alienware 15 и 17 игрални преносими компютри

Alienware 15 и 17, безспорните стожери в игралните преносими компютри, в този момент включват LED осветяване за всеки клавиш, за повече от 80 квадрилиона светлинни комбинации, безчет резултати и режими. Подновената TactX клавиатура и n-key функционалност за натискане на голям брой бутони по едно и също време разрешават съществуването на над 100 комбинации за оптимално доста дейности в минута и е единствената клавиатура, която предлага едвам 2.2мм път сред клавишите, което разрешава бързо прекосяване от един клавиш на различен.

Dell и Alienware @ Gamescom

В Зала 8 на Игралната зона на Windows, Dell и Alienware ще показват новия Alienware и игрални артикули на Dell за европейския район. Като допълнение, тази игрална технология ще даде платформа за други сътрудници, в това число Square Enix (Зала 9) и играта на Techland - Dying Light: Bad Blood (Зала 7), както и HiRez – инфлуенсърско събитие, настрана от ревюто.

Достъпност:

Alienware Команден център асистент за трети страни е наличен още в този момент
Alienware Академия стартира бета версия този месец
Alienware 15 и Alienware 17 с LED осветяване на всеки бутон са налични в този момент на Dell.com от 21 август
Dell монитори за игра 24 “ и 27 “ са налични в този момент на Dell.com от 21 август
Alienware Aurora с графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX ще бъде наличен за предварителна поръчка на Dell.com при започване на септември
Alienware Area 51 с графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX ще бъде налична при започване на септември

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР