Най-добрите фитнес модели от България ще представят третото издание на

...
Най-добрите фитнес модели от България ще представят третото издание на
Коментари Харесай

King of Fitness Bulgaria 2019 търси най-добрите фитнес модели от България


Най-добрите фитнес модели от България ще показват третото издание на фестивала за хубост и фитнес форма “Mr king of fitness ” 2019. Той ще се организира на 4 и 5 декември в клуб Еleven в София и ще показа 12 модела от България. Всички те ще се състезават в 2 категории – топ модел (красота) и фитнес модел (спорт) за 6 разнообразни трофеи: Фитнес физика – Туризъм, Фитнес бикини – Нации, Фитнес фигура – Балкани, king of fitness -Galaxy и king of fitness -Europe.

Носителя на най-високата купа “King of fitness – Planet” ще завоюва премия от....... евро и ще се появи на корицата на австралийско фитнес списание 2BEXPOSED. В залата ще участват представители на интернационалната централа на състезанието Мистър Туризъм Свят, които ще разгласят своя любимец,който ще показа България на финала в Малта през месец януари 2020 година Дни преди фестивала от всички краища на България ще идват състезатели в другите категории.

Мисията на King of fitness е да промотира хубостта в комбиниране със здравословния метод на живот. Организатор на фестивала e “Monarch” – интернационална консултантска компания в региона на спорта и модата, член на европейската кастинг асоциация, с подписани контракти в Германия, Холандия, Австралия, Съединени американски щати и Белгия.

King of fitness е част от поредност фестивали, които организация,,Monarch” провежда у нас и в Европа за да открие идващите фитнес модели, които са почтени освен за купа, само че и за международна кариера в региона на спортните артикули, мода и храни. Началото бе сложено от първото българско издание на Mr. King оf Fitness 2017, който докара 18 мощни мъже от 6 европейски страни през октомври в Банско Благодарим на лицата от стилния хайлайф,които ще правят оценка участниците като част от журито са: Маги Фокс,Анна Райнова,Виктор Ангелов,Георгиос Сърбинов,Невена Пейкова,Ерос Давидов,Атанас Месечков,Михаела Тошинова,Християн Гьошев.

Вижте на една сцена кандидатите за Кing of fitness planet 2019 и Queen of fitness planet 2020 в едно ревю, предизвикателно,a и може би скандално, което за първи път се провежда в България,а имeнно ревю на чорапи. Имената на кандидатите за влиятелните трофеи Тихомир Стоянов, Калоян Славов,Мартин Насанов,Борислав Николов,Николай Колев, Кристофър Асенов, Методи Бербатов,Стефан Дейков,Иван Тодоров, Светослав Янков,Горан Колев,Петър Александров. Организаторите подсказват, че измежду тях има модели и фитнес треньори с ексцентрични занимание занимания.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР