Най-добрите български алпийци Алберт Попов и Камен Златков не успяха

...
Най-добрите български алпийци Алберт Попов и Камен Златков не успяха
Коментари Харесай

Алберт Попов и Камен Златков не успяха да стигнат до втория манш във Венген

Най-добрите български алпийци Алберт Попов и Камен Златков не съумяха да се класират за втория манш в слалома на надпреварата за Световната купа във Венген, Швейцария.

Днешният старт в швейцарския зимен център предложи доста тежки условия за всички скиори и за жалост, двамата българи станаха жертва на сложното трасе.

Алберт Попов, който беше със стартов номер 17 потегли чудесно и се движеше на място, което щеше да му разреши да кара и във второто втурване, когато рухване малко след последната междинна контрола изправи българина на последното 41-во място от всички, които съумяха да стигнат до финала.

По този метод за първи път от началото на сезона Алберт пропусна да завоюва точки в Световната купа.

Малко по-късно пък другият ни представител Камен Златков пропусна врата и не съумя да приключи, с което постави завършек на българското присъединяване в конкуренцията.

Най-бърз в първото втурване пък стана швейцарецът Люик Меяр, който даде време от 57.13 секунди, оставяйки зад себе си норвежците Хенрик Кристоферсен и Лукас Братен.

Вторият манш от надпреварата стартира в 14.05 часа българско време и ще бъде излъчен онлайн по Българска национална телевизия 3.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР