Най-добрите 32 тима от Пловдив и Пазарджик ще премерят сили

...
Най-добрите 32 тима от Пловдив и Пазарджик ще премерят сили
Коментари Харесай

Фен Купа 2018 ще се вихри под тепетата този уикенд в компанията на много футболни легенди

Най-добрите 32 отбора от Пловдив и Пазарджик ще премерят сили на игрищата в юношески състезателен център „ Гребна база "

Фен Купа ще гостува в Пловдив в компанията на своите другари Божидар Искренов, Христо Бонев, Петър Зехтински, Атанас Узунов, Александър Александров „ Кривия ", Здравко Лазаров и Ясен Петров

Наздраве за футболните моменти с другари! Феновете от Пловдив и Пазарджик ги чакат доста приятни страсти този уикенд, по време на втория районен полуфинал на Каменица Фен Купа 2018. Над 100 тима от двете области се включиха в предварителните квалификации на най-големия и трогателен футболен шампионат за другари в България. Най-добрите 32 от тях (26 от Пловдив и 6 от Пазарджик) ще се надиграват на 28 и 29 април на игрищата в юношески състезателен център „ Гребна база ". Освен районната купа и любовта на своите съграждани, тимът преди всичко ще завоюва квота за националните финали на шампионата, които ще се проведат през септември.

Фен Купа сама по себе си е израз на любовта към футбола и постоянно притегля на терен хората, които споделят тази пристрастеност. Турнирът в Пловдив този уикенд няма да е изключение и измежду гостите ще бъдат заместник-кметът по „ Спорт, юношески действия и обществена политика " на община Пловдив Георги Титюков, „ насладата на народа " Божидар Искренов, пловдивската футболна легенда и някогашен капитан и треньор на националния тим Христо Бонев, легендата на ПФК „ Ботев " Петър Зехтински, някогашният топрефер Атанас Узунов, Александър Александров „ Кривия ", Здравко Лазаров и Ясен Петров. Те ще поздравят участниците и ще открият публично шампионата в 12:00ч. в събота. След това дербитата от груповата фаза ще продължат до 19:30ч., а името на районния първенец на Пловдив и Пазарджик ще стане ясно в неделя, незабавно след финалния мач, който започва в 13:00ч.

Футболните митове на терен ще се включат и в обичайния показателен мач по случай откриването. Александър Александров, Здравко Лазаров и Ясен Петров ще поведат тима на „ Пловдивските митове " против отбора на „ Каменица " с капитан Божидар Искренов. Очертава се неповторимо дерби изпълнено с доста атрактивни моменти и голяма доза ентусиазъм за участващите тимове.

И тази година Фен Купа дружно със своите сътрудници ще предложи цялостна гама от футболни страсти на посетителите. Паралелно с мачовете край терените ще се организират голям брой занимателни игри и провокации с атрактивни награди за най-ловките участници.

Заповядайте и вие, другари, с цел да не изпуснете нито един от незабравимите футболни моменти. А в това време - наздраве за Фен Купа и следващото футболно лято! Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на формалната страница на шампионата http://fancup.kamenitza.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР