Най-добре представилият се българин на олимпийските игри в Пекин -

...
Най-добре представилият се българин на олимпийските игри в Пекин -
Коментари Харесай

Алберт Попов: Трябва ни още малко увереност и нещата ще се получат


Най-добре представилият се българин на олимпийските игри в Пекин - Алберт Попов, се прибра у нас. Той приключи на 9-о място в слалома, а в гигантския усъвършенства родното класиране за всички времена, като приключи 17-и.

Попов е безапелационен, че още малко убеденост му би трябвало за постигане до медалите, само че е удовлетворен и на този резултат.

Снимка: Lap.bg


" Гледат ни като конкурентноспособни, те все са привикнали да са на върха. Когато дойдат дребни тимове, несъмнено го виждат, осъзнават, че нашите достижения от време на време са по-големи и от техните. Имаме по-малки сформира, школите на огромните народи имат хиляди деца, излизат пет, които са страхотни гении и други 10, които чакат тяхното време да пристигна. С Камен сме минали дълъг път, мисля, че ни би трябвало още малко убеденост и като цяло ще стане ", съобщи Попов на родна земя.

Снимка: Lap.bg


" Много сме удовлетворени и щастливи, като го преспахме, оценяваме резултата. Имаше и малко гняв, все пак целият екип сме доста удовлетворени. Радвам се, че демонстрирам една непоклатимост и си разрешавам да нападам по този начин, както желая. Има го и съм си споделил, че някъде ще го върна. Последните стартове от Световната купа също го имаше. Радвам се, че съм здрав и в добра форма и ще се надявам на по-високи класирания ", съобщи още той.

Другият български представител в слалома - Камен Златков, беше 20-и след първия манш, а във втория отпадна.

Снимка: Lap.bg


" Това е един доста тежък спорт, несъмнено когато сме двама, можем да си оказваме помощ много. Това, че прави по-силни резултати от мен, ми дава убеденост да го преследвам, когато карам. Въпреки че сме по-малка нация, това е позитив и ни улеснява. За нас двамата ни би трябвало време и още доста работа, с цел да сме измежду най-хубавите. Не разполагаме с това, с което разполагат алпийските народи, само че демонстрираме, че можем да се борим с най-хубавите. Не съм изцяло удовлетворен, не съумях да запиша едно положително класиране ", съобщи той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР