Най-добре е решението за Македония да бъде обсъдено в парламента,

...
Най-добре е решението за Македония да бъде обсъдено в парламента,
Коментари Харесай

Минчев: Най-добре е решението за Македония да бъде обсъдено в НС

" Най-добре е решението за Македония да бъде разисквано в Народното събрание, доколкото това е представителният орган за цялото българско общество ", съобщи ръководителят на Народното събрание.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 387
Пред публицисти той изясни позицията на премиера да изиска от президента привикване на Консултативния съвет за национална сигурност за разискване до каква степен са стигнали диалозите със Северна Македония.

Според разговорът София - Скопие в последните месеци е достигнал най-високо равнище.

" Със сигурност разговорът в последните месеци е на най-високото си равнище спрямо предходните години. И защото имаме вяра, че това е довело до развиване, по тази причина желанието на " ", изразено от премиера, е да се организира Консултативен съвет за национална сигурност, в който да бъде направен отчет от отрасловото външно министерство и от там нататък да заемем една общонационална позиция, тъй като такова е представителството в КСНС. Нека да стигнем до такава степен да има КСНС, да забележим отчета на Министерство на външните работи и той ще ни покаже развиването по всички точки ", съобщи ръководителят на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР