“Най-добре е президентът Радев да спре да бъде президент. Тези

...
“Най-добре е президентът Радев да спре да бъде президент. Тези
Коментари Харесай

Хаджигенов пред Дарик: Румен Радев ще получи своя собствен “Майдан”

“Най-добре е президентът Радев да спре да бъде президент. Тези приказки с миролюбците да си ги разправят в президентството или някъде, където минават, примерно на конгрес на ГЕРБ или Българска социалистическа партия. ” Това съобщи юрист Николай Хаджигенов в " Следобедният блок с Георги Донков " по Дарик.

“Защо Радев, като е подобен миролюбец, не насочи апел към Путин да спре да убива мирни поданици ”, продължи той.

Според него желанието да бъдем европейци ни ангажира с това да приказваме против такива политици. “Така стартира всичко през 2014 година в Украйна. На украинците им писна да ги крадат и желаеха да бъдат европейци. Това се трансформира в “Майдан ” и в този момент, години по-късно, се трансформира във война. Защото Русия отхвърля да търпи европейци. По същата причина Българска социалистическа партия, " Възраждане ", Стефан Янев и други са нещо зло ”, съобщи Хаджигенов. “Това е част от битката за независимост и напредък ”, добави той.

Николай Хаджигенов уточни две аргументи за държанието на президента Радев. “На първо място Радев, Янев и други от това потомство някогашни военни са парчета от Студената война. За тях съветската агитация и великият Съюз на съветските социалистически републики са им надълбоко набити в ДНК-то и там няма мърдане ”, акцентира юристът. След това продължи уточни корупцията като втората причина. “Корупцията не постоянно е да си сложиш 2 лв. в джоба. Тя се показва в това ти да бъдеш някой или нещо, да заемаш власт и от теб да зависи. Радев се увлече. ”

“Румен Радев през служебното си държавно управление направи всичко допустимо България да не получи модерно оръжие. ” Хаджигенов уточни, че в този момент ще плащаме за неща, които можеше да получим гратис. “Всички тези оръжия, които седят в складовете ни, можеше да ги дадем на Украйна и щяхме да получим модерно оръжие в подмяна ”, уточни той и изяви подозрение, че идната инвестиция от 5 милрд. за рационализация ще бъде чиста.

“Държавният глава очевидно желае или може би не чака, само че той ще получи своя личен “Майдан ”, съобщи Хаджигенов в отговор на въпроса по какъв начин може да се противодейства на президента. “Защото ние българите сме много живи през последните години. Протестът през 2020 година сподели, че на жителите им писна ”

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР